Ryanair juhlii Suomessa - kymmenen vuotta ja neljä miljoonaa matkustajaa

Ryanair_TP_10v_1Ryanair juhlii 25. syyskuuta sekä kymmenvuotista taivaltaan sekä neljän miljoonan matkustajan rajapyykkiä Suomessa. Juhlia vietettiin Tampereen lentokentällä, josta Ryanair aloitti Suomen liikennöinnin vuonna 2003.


Ryanair aloitti lennot Suomesta vuonna 2003 ja yhtiö operoi tällä hetkellä kymmentä reittiä Tampereelta ja kolmea reittiä Lappeenrannasta Euroopan kohteisiin.

Ryanair ennustaa lennättävänsä noin 400 000 matkustajaa Suomessa tämän vuoden aikana ja näin ollen luovansa samalla lähemmäs 400 työpaikkaa Lappeenrannan ja Tampereen seuduilla.

“Olemme erittäin iloisia voidessamme viettää tätä kaksoisjuhlaa tänään täällä Tampereella. Kymmenessä vuodessa Ryanair on lennättänyt Suomessa neljä miljoonaa matkustajaa. Olemme olleet tyytyväisiä Suomen markkinoiden kehitykseen", iloitsi
Ryanairin Pohjoismaiden myynti- ja markkinointipäällikkö Elina Hakkarainen

"Ryanairin Suomen reittien varaukset tuleville talvikuukausille näyttävät lupaavilta ja tarkoituksena on lanseerata ensi kesän lentoaikataulut lokakuun loppuun mennessä. Toivomme tietenkin, että matkustajakehitys jatkuu positiivisena, jotta pääsemme juhlimaan lisää rajapyykkien rikkoutumisia myös tulevaisuudessa".

Onnekas 4. miljoonas matkustaja oli pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva ja tällä hetkellä Jyväskylässä asuva Riikka Karvonen, joka oli matkalla Tampereelta Lontooseen ystäviensä häihin. Karvonen on ahkera matkustaja ja on käyttänyt Ryanairin palveluita Tampereelta ennenkin.

”Ryanair juhlistaa tätä merkittävää Suomen merkkipaalua lanseeraamalla lentolippualen - 100 000 €14.99 hintaista lippua on nyt myynnissä osoittessa www.ryanair.com. Nämä tarjouslennot ovat voimassa lokakuun lennoilla yli tuhannella Ryanairin reitillä", mainostaa Hakkarainen.