SAS aloittaa päivittäiset lennot Boeing 737 -koneella Bostoniin

SAS_tail_1SAS aloittaa jälleen uuden reitin Skandinaviasta Pohjois-Amerikkaan. Uusi Boeing BBJ -kapearunkokoneella operoitava Kööpenhamina - Boston -reitti lennetään päivittäin. SAS on Skandinavian ensimmäinen yhtiö, joka operoi suoraan Bostoniin.

Uutta Bostonin reittiä operoidaan 86-paikkaisella Boeing 737-700 BBJ (Boeing Business Jet) -koneella. Reitti on pääosin tarkoitettu liikematkustajille, joille lennon aikataulu tarjoaa hyvät jatkoyhteydet Kööpenhaminasta Skandinaviaan ja Pohjois-Eurooppaan.

Lentoja operoidaan Privat Air:n -koneella, jossa on 20 business-luokan ja 66 SAS GO -luokan matkustajaistuinta. Viihdejärjestelmän virkaa hoitavat iPad-tabletit.

Privat Air käyttää Boeing 737-700 -koneita, joiden toimintamatka on yhtiön mukaan versiosta riippuen 8000 - 9260 kilometriä. Wet lease -sopimuksella operoitavassa koneessa on SAS:n väritys ja logo.

Reittiavauksen myötä SAS tarjoaa vuoden 2016 aikana noin 500 lentoa Bostonin ja Kööpenhaminan välille ja kaikkiaan 6600 lentoa Skandinaviasta Yhdysvaltoihin. Kaikkiaan SAS:n lennoilla on tarjolla 1,6 miljooaa matkustajaistuinta Skandiaviasta Yhdysvaltoihin.

SAS lentää kaukolentoja Skandinaviasta New YOrkiin, Washingtoniin, Chicagoon, San Franciscoon. Vuonna 2016 aloitetaan myös lennot Tukholmasta Los Angelesin ja Oslosta sekä Kööpenhaminasta Miamiin.

Lue myös: