SAS käynnistää lento-operaatioitaan - kesäkuussa kohteina myös Helsinki ja Turku

SAS_tailsYhä useampi valtio helpottaa matkustusrajoituksiin ja lentoyhtiöt pääsevät palauttamaan lentoyhteyksiä. SAS käynnistää toimintaansa kesäkuun alusta lähtien. Pääasiassa lentoja on tarjolla Skandinavian maihin, osalla kaukoreiteistä mutta 8. kesäkuuta lähtien myös Suomeen.

SAS avaa toimintaansa jälleen Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa, jonka myötä se aikoo kaksinkertaistaan lentokonemääränsä nykyisestä 15 jopa 30 koneeseen kesäkuun aikana.

SAS avaa Ruotsissa lentoja Tukholman Arlandasta Malmöön, Ängelholmin, Kalmariin ja Skellefteåån. Ulkomailla suuntautuvista reiteistä palautetaan yhteydet Tukholmasta Helsinkiin ja Turkuun.

 Norjan osalta SAS jatkaa edelleen kotimaan reittien operointia ja lisäksi reittitarjontaan tulee lennot Bergenistä ja Stavangerista Kööpenhaminaan sekä Stavangerista Aberdeeniin.

Tanskassa avataan kaukoreittejä ja Kööpenhaminasta pääsee jälleen New Yorkiin ja Chigacoon sekä Euroopassa Amsterdamiin.

Nyt julkistettujen suunnitelmien lisäksi SAS aikoo lisätä lentoja liikenneohjelmaan ja lisätä kohteita, kun matkustusrajoituksia poistetaan nykyistä enemmän.

SAS liikenneohjelmalisäykset kesäkuulle 2020

1.6.->
ARN-SFT Stockholm - Skellefteå

2.6.->
CPH-AAR Copenhagen - Aarhus

8.6.->
CPH-AMS Copenhagen - Amsterdam
CPH-BGO Copenhagen -  Bergen
CPH-SVG Copenhagen - Stavanger
SVG-ABZ Stavanger - Aberdeen

ARN-HEL Stockholm - Helsinki
ARN-TKU Stockholm - Turku

ARN-MMX Stockholm - Malmö
ARN-KLR Stockholm - Kalmar

10.6.->
CPH-EWR Copenhagen - New York
CPH-ORD Copenhagen - Chicago
 
15.6.->
ARN-AGH Stockholm - Ängelholm

Lue myös: