SAS lisää talvikauden tarjontaa yli puolella miljoonalla matkustajapaikalla

SAS_737_600_at_gateSAS jatkaa uusien suorien reittien avaamista Skandinaviasta. Talviliikennekaudella 2015/2016 avataan useita uusia reittejä, jatketaan suosittuja kesäreittejä ja lisätään vuoroa muilla reiteillä. Kaukoliikenteessä yhteys Kööpenhaminasta San Francisco muuttuu päivittäiseksi.

 Uusien reitien lisäksi SAS jatkaa suosittujen kesäreittien operointia talvikaudella. Niitä ovat reitit Tukholmasta Budapestiin, Maltalle ja Faroon sekä Kööpenhamina Barcelona -reitti. Lisäksi joulun- ja uuden vuodenaikaan tarjotaan lisälentoja Skandinaviaste Etelä-Eurooppaan.

Lomareittin lisäksi SAS tuo lisävuoroja myös liikematkustajille. Lentoja Kööpenhaminasta ja Tukholmasta Manchesteriin operoidaan jatkossa päivittäin ja Oslon ja Bergenin väliä operoidaan parannetuin aikatauluin.

SAS tarjoaa Skandinavian ja Lontoon välillä yli 50 000 lisäpaikkaa vaikka se myi useita slotteja Lontoon Heathrown lentokentältä. Talviliikennekaudella Kööpenhaminasta, Tukholmasta ja Oslosta operoidaan Heathrowlle aiempaa suuremmilla koneilla. Göteborg-Lontoo -reittiä operoidaan Heathrown sijaa Stanstediin.

Kaukoliikenteen osalta SAS alkaa operoimaan päivittäin Kööpenhaminan ja San Franciscon väliä.

Uudet reitit ja lisävuorot tarkoittavat SAS:n tarjoavan talvikaudella jopa yli 500 000 matkustajapaikkaa enemmän kuin vuotta aiemmin. SAS on avannut kaikkiaan 13 uutta reittiä vuoden 2015 aikana. Yhtiön mukaan luvassa on vielä lisää reittiavauksia. 

Lue myös: