SAS luopuu printtilehdistä lennoillaan

SAS_tail_1SAS kasvattaa digitaalista lehtivalikoimaa omassa älypuhelin- ja tablet-sovelluksessaan. Laaja valikoima digitaalisia lehtiä on matkustajien ladattavissa SAS Newsstandiltä jopa 22 tuntia ennen koneen lähtöaikaa. Yhtiö luopuu kaikista paperilehdistä lennoillaan kevään 2015 aikana.

Jo nykyisin SAS tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia digitaalisia palveluita ennen matkaa sekä matkan aikana. Näiden palveluiden suosio on kasvanut koko ajan. Kesästä 2014 lähtien matkustajille on tarjottu mahdollisuutta ladata valikoima lehtiä älypuhelimelle tai tablet-laitteelle ennen matkaa.

Nyt tätä valikoimaa kasvatetaan entisestään uuden yhteistyökumppanin kanssa. Kevään aikana alkavan yhteistyn myötä SAS ja Readly tarjoavat SAS:n Eurobonus kanta-asiakasohjelman kautta matkustajille todella laajan valikoiman digitaalisia julkaisuja.

SAS_newsstand_1”Asiakkaamme ovat entistä digitaalisempia ja kehitämme palveluita heidän tarpeidensa mukaisesti. SAS Newstandin laajeneva valikoima yhdessä Readlyn kanssa mahdollistaa toimivan ratkaisun, jonka avulla matkustajat saavat käyttöönsä laajan lehtivalikoiman jopa 22 tuntien ennen matkaansa”, kertoi SAS:n kaupallinen johtaja Eivind Roald.

Digitaalisen lehtivalikoiman kasvaessa lehtien printtiversiot tulevan poistumaan lähtöporteilta. Lounge-tiloissa paperilehdet säilyvät edelleen.

”Investoimme digitaalisten palveluiden kehittämiseen, jotta voimme antaa matkustajille entistä parempaa ja yksilöllistä lukukokemusta lennoillamme oli se sitten Financial Times tai jokin paikallislehti. Digitaalisten palveluiden kehittämisen takia luovumme kokonaan lähtöporttien paperilehdistä. Paperilehtien käyttö lentokentillä on ollut haaste logistiikalle sekä ympäristölle”, lisäsi Roald.

Muutokset tulevat voimaan 1. maaliskuuta 2015. SAS:n sovelluksen voi ladata älypuhelimelle tai tabletille App Storesta, Google Playsta tai Windows Phone Storesta.


SAS Newsstandin valikoima

Ruotsi:
Aftonbladet, Dagens Industri, Svenska Dagbladet.

Norja:
Aftenposten, Dagbladet, Dagens Næringsliv ja paikallislehtiä kuten
Bergens Tidende ja Stavanger Aftenblad.

Tanska:
Børsen, jonka lisäksi luvassa on lisää valikoimaa.

Suomi:
Valikoima ilmoitetaan myöhemmin.

Kansanväliset lehdet:
China Daily, Die Welt, Financial Times, International New York Times,
Le Figaro, The Independent.

Readly:
Yli 12 000 julkaisua ja lehteä.