SAS:n lennoille jatkossa myös PayPal One Touch:lla

SAS_tail_1SAS lisää PayPal One Touch -maksutapavaihtoehdon asiakkaidensa käytettäväksi. Tarkoitus on tehdä asiakkaiden ostotapahtumasta entistä helpompaa. SAS:n lentoja voi ostaa pankkikortilla, luottokortilla, suoramaksulla, laskulla ja nyt myös Pay Pal One Touchilla.

PayPal One Touch:lla voi ostaa SAS:n lentolippuja ja lisäpalveluita kuten ylimääräisen matkatavaran tai lounge-pääsyn. PayPal One Touch vaatii käyttäjältä vain tunnuksen ja salasanan käytön, jonka jälkeen ostoksia voi tehdä vain yhdellä klikkauksella.

Uusi maksutapa on aluksi käytössä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Englannissa. PayPal tuodaan lähiaikoina myös osaksi SAS:n älypuhelinsovellusta.

 SAS myy tuotteitaan verkossa noin 30 markkinalla ja investoi vahvasti alueellisiin maksutapavaihtoehtoisin vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin. Marraskuussa 2015 SAS toi Kiinan ja Hong Kongin markkinoille maksutapavaihtoehdoiksi Alipay:n ja UnionPayn. Molemmilla on merkittävä asema kiinalaismarkkinoilla.

PayPal-maksujenvälitysjärjestelmä on tarkoitettu korvaamaan perinteisiä maksumenetelmiä ja sitä käyttää aktiivisesti jo yli 170 miljoonaa asiakasta. Palvelua voidaan käyttää 203 eri markkina-alueella. Viime vuonna PayPalilla tehtiin yli 4 miljardia maksusuoritusta.