Swiss esitteli uusien 777-300ER -koneiden matkustamon - luvassa oma sviitti ja 32" näyttö

Swiss_turistiluokka_1Swiss aloittaa uuden aikakauden kaukoliikennekoneidensa kanssa tammikuussa 2016. Sveitsiläisyhtiö vastaanottaa tuolloin ensimmäisen kaikkiaan yhdeksästä uudesta Boeing 777-300ER -kaukoliikennekoneestaan. Luvassa on viimeisintä tekniikkaa sisältävä upea matkustamo kolmessa luokassa sekä internet-yhteys.

Swiss_B777-300ER_1Swiss on aloittanut uuden sukupolven lentoyhtiön kehittämisen ja panostaa vahvasti myös kaukoliikennetuotteeseensa uusilla 340-paikkaisilla Boeing 777-300ER -koneilla.  Niitä tullaan  käyttämään reiteillä Aasiaan, Etelä-Amerikkaan ja Yhdysvaltain länsirannikolle kesästä 2016 lähtien.

Uusilla koneilla korvataan yhtiön nykyinen Airbus A340 -kaukoliikennelaivasto. Ensimmäiset kuusi A340-konetta palautuvat takaisin leasingyhtiöille sitä mukaa kuin uudet Boeingit saapuvat. Kolme viimeistä A340-konetta korvautuvat 777-koneilla vuosien 2017 ja 2018 välillä. Nämä kolme A340-konetta siirtyvät Swissin sisaryhtiö Edelweissin laivastoon.

Uudet koneet tuovat lähivuosina 360 uutta työpaikkaa yhtiön matkustamohenkilökunnalle.

Uutta kolmessa luokassa

swiss_1stUusien koneiden matkustamoiden 340 paikkaa on jaettu kolmeen eri luokkaan. Ensimmäisessä luokassa paikkoja on kahdeksan, liikemiesluokassa 62 ja turistiluokassa 270. Swissin mukaan huippuunsa hiottu matkustamo täyttää vaativankin matkaajan tarpeet kaikissa luokissa.

Ensimmäisessä luokassa on tarjolla omaa rauhaa privaattisviiteissä, joissa on myös koko alan suurimmat 32" näytöt. Matkustajien käytössä on myös oma vaatekaappi sekä sähköisesti himmennettävät ikkunat.

Swiss_liikemiesluokkaLiikemiesluokassa on pyritty optimoimaan yksityisyys sekä liikkumisen vapaus. Luokan lie-flat-istuimet tarjoavat yli kaksi metriä pitkän lepotilan. Myös istuimen pehmeyteen voi vaikuttaa omilla säädöillä.

Turistiluokassa on uudenlaiset istuintyynyt sekä iso henkilökohtainen kosketusnäyttö. Luokan matkustajille tarjotaan uudenlainen matkustuskokemus. Normaalin palvelun ulkopuolella matkustajien käytössä on valikoima juomia ja snack tuotteita itsepalvelukioskissa.

Kaikissa yhdeksässä 777-300ER -koneessa on tarjolla myös langaton internet-yhteys, jota voi käyttää nettisurffailuun, sähköpostiin omalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Swiss_turistiluokka_2"Asetamme Boeing 777-300ER -koneillamme uuden standardin matkustusmukavuudessa. Sen lisäksi koneen uudet moottorit tuovat merkittäviä säästöjä polttoaineen kulutukseen ja päästöihin", julisti Swissin toimitusjohtaja Harry Hohmeister.

Boeing 777-300ER -koneet tarjovat Swissille optimaalisen kantaman suorilla lennoilla Sveitsistä. Kesästä 2016 lähtien koneita käytetään pääosin lennoilla Hong Kongiin, Bangkokiin ja Los Angelesiin. Myös San Francisco, Sao Paolo ja Tel Aviv -reitit operoidaan 777-koneilla useita kertoja viikossa.

Swiss International Air Lines (Swiss) on Sveitsin kansallinen lentoyhtiö, joka operoi Zürichistä ja Genevestä kaikkiaan 106 kohteeseen 49 maassa. Yhtiö kuljettaa vuosittain yli 16 miljoonaa matkustajaa 95 koneen laivastolla. Swiss on osa Lufthansa-konsernia.

 

Lue myös: