airBaltic aloitti autokaupan lennoillaan

airBaltic_autokauppaLatvian kansallinen lentoyhtiö airBaltic myy ensimmäisenä lentoyhtiönä maailmassa autoja omilla lennoillaan. Matkustajat voivat ostaa 16. joulukuuta alkaen airBalticin lennoilla erikoismuotoillun Mini Cooperin.

airBalticin pääjohtaja Martin Gauss kommentoi: “airBaltic on mailman ensimmäinen lentoyhtö, joka myy autoja lennoillaan. Uskomme silti, että lentäminen on fiksumpaa kuin autolla ajaminen, joten olemme suunnitelleet airBaltic Minille lentokonetta muistuttavat värit ja muotoilut, jotka valittiin yli 60 000 facebook fanin avulla.”

Matkustaja voi ostaa EUR 50 kupongin airBalticin lennolta, joka päivitetään www.airBalticShop.com sivuilla, josta auton ostoprosessi alkaa. Tämän jälkeen autoa voi käydä katsomassa MINI Cooper Showroomissa Riiassa, koeajamassa ja sopimassa yksityiskohdista.

Mini Cooper R56 1.6l malli on automaattivaihteinen ja myynnissä airBalticin lennoilla 16. joulukuuta alkaen.

AirBaltic on viime aikoina lanseerannut myös ensimmäisenä lentoyhtiönä maailmassa muita innovatiivisia tuotteita kuten airBalticBagin, airBaltic-kengät, ruusuja lennon aikana ja  BalticBike-polkupyörävuokrauksen.

Lisätietoja airBalticin autokaupasta