Airprolle ISAGO:n standardien ja suositeltujen käytäntöjen rekisteröinti ainoana Pohjoismaissa

Norwegian_planesLentoyhtiöiden ja lentoasemien maa- ja matkustajapalveluja Suomen lentoasemilla tuottava Airpro Oy on läpäissyt kansainvälisen ilmakuljetusliitto IATA:n ISAGO-auditoinnin. Laatu- ja johtamisjärjestelmää koskevat auditoinnit suoritettiin Airpro Oy:n hallinnossa ja asemilla Helsingissä ja Oulussa.

Airpro Oy:n maapalvelutoimintojen ISAGO -auditoitua laatu- ja johtamisjärjestelmää sovelletaan koko Airpron palveluketjussa. Tällä hetkellä Airpro Oy on ainoa ISAGO -rekisteröity maapalveluiden tuottaja Pohjoismaissa.

”ISAGO -rekisteröinti on osoitus meille ja asiakkaillemme moniosaajuuteen perustuvan toimintamallimme toimivuudesta nyt myös kansainvälisessä vertailussa. Meille kuten  koko ilmailualalle on ensiarvoisen tärkeää turvallisuudenhallintajärjestelmän (Safety Management System) ja sen ohjeistusten mukainen toiminta”, iloitsee toimitusjohtaja Janne Hattula.

"ISAGO -rekisteröinti on tärkeä virstanpylväs koko organisaatiollemme pyrkiessämme jatkuvasti kehittämään toimintaamme niin turvallisuus-, laatu- kuin palvelunäkökulmasta".

Nyt läpäisty ISAGO-auditointi on maapalveluita tuottavien organisaatioiden standardisoitu ja strukturoitu auditointiohjelma. ISAGO on mallinnettu IATA:n menestyksekkäästä IOSA –ohjelmasta, hyödyntäen kansainvälisesti tunnustettuja maapalvelujen standardeja ja suositeltuja käytäntöjä.

Se tarjoaa monia hyötyjä ilmailualalle, pyrkien mm.  edistämään maahuolintapalveluiden turvallisuutta ja vähentämään kustannuksia tarjoten yhtenäisen auditointiprosessin ja harmoinisoidut standardit.

Lue myös: