Airpron toimitusjohtajaksi on nimitetty Janne Hattula

Janne_HattulaFinavian tytäryhtiö Airpro Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty restonomi Janne Hattula. Hattula aloittaa tehtävässä vuoden 2014 alussa. Hattula siirtyy Airprohon Blue1:n toimitusjohtajan tehtävistä.

Janne Hattulalla on yli 10 vuoden kokemus lentoliikennealalta SAS:n ja Blue1:n eri tehtävistä. Hattulalla on vahva tausta lentoliikennealalta ja lentoyhtiöasiakkaiden toimintatapojen hyvä tuntemus myös verkostolentoasemien näkökulmasta.

Airpron kannattavuuden parantaminen on uudelle toimitusjohtajalle tärkein tavoite.

”Lentoyhtiöille tarjottavien palveluiden on oltava kilpailukykyisiä ja asiakkaan näkökulmasta mietittyjä, jotta voimme aidosti tukea asiakkaidemme liiketoimintaa sekä omalta osaltamme mahdollistaa lentoliikennettä verkostolentoasemilla. Tuottamalla kustannustehokkaita palveluita lentoliikenteelle voimme parantaa lentoliikenteen toimintaedellytyksiä erikokoisilla lentoasemilla Suomessa”, sanoo Hattula.

Airpro Oy:n toimitusjohtajana on ennen Janne Hattulaa toiminut Ari Haapanen, joka jäi sairauslomalle 4.10.2013 alkaen, eikä palaa tehtävään.

Airpro tarjoaa lentoliikenteen tukipalveluja liikenteen ja matkailun yrityksille 19 lentoasemalla Suomessa. Ydinpalveluihin kuuluvat maahuolinta-, turvatarkastus- sekä matkustamopalvelut.  Airpro työllistää Suomessa noin 1100 henkilöä.