Antti Jouppi nousi SIN Oy:n hallitukseen - Timo Ristimäki lentonäytöksen tapahtumajohtajaksi

AnttiJouppiSuomen Ilmailuliiton hallitus kutsui SIN Oy:n (Suomen Ilmailunäytös Oy) hallituksen jäseneksi Antti Joupin, joka on toiminut vuosikymmeniä ilmailupiireissä ollen järjestämässä lukuisia lentonäytöksiä. Joupilla on erittäin laaja verkosto kansainvälisissä ilmailupiireissä. Hän aloitti Suomen Ilmailunäytös Oy:n (SIN Oy) hallituksen jäsenenä 1.2.2022.

“Ilmailunäytökset ovat sekä tavallisia tapahtumia että erityisiä kolmiulotteisia tilaisuuksia, tapahtuvathan ne suurelta osin ilmassa. Lentäminen on erityisen kiehtovaa, ja ilmailunäytöksissä esitellään ihmisille lentämisen rajojakin", kommentoi Jouppi.

“Olen ollut järjestämässä yhdeksää lentonäytöstä, ja lähden mielenkiinnolla mukaan kehittämään Suomeen ilmailunäytösyritystä", jatkoi Jouppi.

Antti Jouppi on toiminut myös Suomen Ilmailuliiton hallituksessa sekä Suomen urheiluilmailuopiston hallituksen puheenjohtajana vuosina 2012–2014. Hänellä on pitkä teollisuusjohtamisen kansainvälinen kokemus.

 SIL_lippuSIN Oy:n tapahtumajohtajaksi on nimitetty 1. tamikuuta 2022 tapahtuma-alan ammattilainen, Timo Ristimäki.  Seinäjoelta kotoisin olevalla Ristimäellä on vankka kokemus turvallisuusalalta ja hän on ollut järjestämässä useita lentonäytöksiä, festivaaleja ja muita suurtapahtumia.

Timo Ristimäellä on käytännön päävastuu Ilmailuliiton päälentonäytös Pori Airshow 2022 järjestelyistä. Lentonäytös järjestetään 18.-19. kesäkuuta 2022.

“Lentonäytökset ovat mielenkiintoisia järjestettäviä, sillä tapahtumapaikat vaihtelevat ja toiminta keskittyy myös ilmaan. Lentotoiminnan turva-alueet ja äänivaikutukset antavat lentonäytösten järjestelyille omat vaatimuksensa, mikä tekee niistä mielenkiintoisia!”, sanoi Ristimäki.

Suomen Ilmailunäytös Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Hyvönen on tyytyväinen tilanteeseen ja hänellä on vahva luottamus Ristimäen osaamiseen.

TimoHyvonen“Olen erittäin tyytyväinen, että Antti hyväksyi kutsumme tähän vastuutehtävään. Rakentamisvaiheessa oleva yrityksemme tarvitsee alan sisältöosaamista ja yritysjohtamisen taitoja, ja niitä Antilla todellakin on", sanoi Hyvönen.

“Onneksi löysimme tähän haastavan tehtävään hyvin kokeneen ammattilaisen, eihän tämän tason kokemusta Suomesta löydy paljonkaan. Uskon, että homma tulee toimimaan erinomaisesti", jatkoi Hyvönen.

Suomen Ilmailunäytös Oy on Suomen Ilmailuliitto ry:n kokonaan omistama, lentonäytöksiä ja ilmailutapahtumia järjestävä yritys. Suomen Ilmailuliitto ry on urheilu- ja harrasteilmailun valtakunnallinen keskusjärjestö, jonka keskeinen tehtävä on edunvalvonta.

Lue myös: