Arctic Bar -terassi avautui Helsinki-Vantaan vanhan terminaalin katolle

ArcticBar_view_1Helsinki-Vantaan matkustajille on taas tarjolla uusia elämyksiä, kun skandinaavinen Arctic Bar avasi ovensa todellisella näköalapaikalla. Terminaalin airside-puolelle avautuneella terassilla on luvassa arktisia elämyksiä lumesta, huurteesta, kylmyydestä sekä kevättä kohti mentäessä myös lämmöstä ja auringosta.

Lentoaseman uusi noin 100-paikkainen ravintola ja ulkoterassi tarjoavat matkustajille aidon kokemuksen Suomen vaihtuvista vuodenajoista ja välillä arktisistakin olosuhteista. Ravintolasta vastaa HMS Host.

Arctic_bar_finavia_Heini_Noronen_JoholaArctic Bar sijaitsee lähtöportin 29 läheisyydessä ja se on auki aamusta iltaan eli kello 05.30 ja 20.30 välisenä aikana.

Ravintolassa on sisätilojen lisäksi katoton ulkoterassi, jossa on korkeat lasiseinät. Jutun viimeisessä kuvassa terassia rakennetaan lokakuun lopussa.

Näkymät Arctic Barista avautuvat Helsinki-Vantaan pääkiitotien suuntaan. Terassi onkin samalla paikalla, jossa vuonna 1969 käyttöön otetun terminaalin alkuperäinen katseluparveke sijaitsi.

Arctic_barSe tosin suljettiin jo kymmeniä vuosia sitten. Nykyinen kaikille avoin terassi on hieman kauempana ns. ToKe-rakennuksessa.

HMSHost on kansainvälinen lentokenttien ravintolapalvelujen tuottaja, joka palvelee matkustajia ympäri maailman sekä omien että franchising -konseptien nimissä. HMSHost operoi kuutta yksikköä Helsinki-Vantaan lentokentällä, vuonna 2015 se avaa useita toimipisteitä lisää.

Lue myös: