Blue1 avaa neljästä kaupungista reitit Kittilään

Blue1 vahvistaa asemaansa Suomen markkinoilla siirtämällä painopistettä Pohjolaan. Samalla jatkuu panostus myös vapaa-ajanmatkustukseen. Blue1:n reittikarttaan on 15. joulukuuta luvassa neljä uutta reittiä Kittilään: Kööpenhaminasta, Tampereelta, Turusta ja Vaasasta.

Blue1:n uusi voimakas panostus Lapin liikenteeseen tarjoaa sesongin mukaan sopeutettuja aikatauluja, jotka paremmin vastaavat asiakkaiden tarpeita ja säästää aikaa ja rahaa. Blue1:n kaupallisen johtajan Janne Hattulan mukaan mennyt talvikausi Kittilän liikenteessä oli menestys ja uudet avaukset tulevat vahvistamaan Blue1:n asemaa Lapin liikenteessä entisestään. Monivuotinen yhteistyö Levin kanssa on ollut tuottoisaa ja yhteistyö tiivistyy uusien reittiavausten myötä.

Uusi reitti Kööpenhaminasta Kittilään tukee Levin, Ylläksen ja Tunturi-Lapin tavoitetta kasvaa kansainvälisillä markkinoilla. Jotta kasvu olisi mahdollista, ovat uudet lentoyhteydet välttämättömiä. Levillä tavoitteena on, että v. 2020 joka toinen alueelle saapuva matkailija tulisi kansainvälisiltä markkinoilta, lisää Levin Matkailun toimitusjohtaja Jussi Töyrylä.

Kööpenhaminan reitti avaa yli 40 meno-paluu -yhteyttä maailmalta. Euroopan kohteiden lisäksi aukeaa muun muassa reitityksiä Pohjois-Amerikasta kuten New Yorkista, Washingtonista, Chicagosta ja Torontosta sekä lisäksi myös Aasia-yhteyksiä, Hattula jatkaa.    

Kööpenhaminasta lennetään kaksi kertaa viikossa torstaisin ja lauantaisin. Tampereelta, Turusta sekä Vaasasta kerran viikossa lauantaisin.