Eurowings aloittaa lennot Hampurista Kittilään ja Rovaniemelle - Lufthansa-konserni panostaa Lappiin

Eurowings_tails_1Lufthansa-konsernin lentoyhtiöt näkyvät entistä laajemmin Pohjois-Suomen lentoasemilla, kun saksalaiseen lentoyhtiöjättiin kuuluvat lentoyhtiöt ovat julkistaneet lähes kilpaa useita uusia reittejä Lappiin. Aiempien julkistusten lisäksi Eurowings lentää talvikaudella myös Hampurista Kittilään ja Rovaniemelle.

Eurowings aloittaa tammikuussa 2025 reittilennot Hampurista sekä Kittilän että Rovaniemen lentoasemalle. Molempia reittejä lennetään kahdesti viikossa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Lennot Hampurin ja Kittilän välillä lennetään 12.1. - 26.3.2025 välisenä aikana Hampurin ja Rovaniemen välillä 15.1.- 26.3.2025.

Nyt Eurowings lentää talvikaudella 2024/2025 Suomeen myös reiteillä Düsseldorf-Kajaani, Düsseldorf-Rovaniemi, Düsseldorf-Ivalo, Düsseldorf-Kittilä, Düsseldorf-Kuusamo sekä Berliini-Rovaniemi ja Berliini-Helsinki-Vantaa.

"Kehittyvät lentoyhteydet vahvistavat Lapin kansainvälistä vetovoimaa ja ovat osoitus hyvästä yhteistyöstä, jota teemme kumppaneidemme kanssa Suomen saavutettavuuden parantamiseksi. Lufthansa-konserni, johon myös Eurowings kuuluu, on julkistanut jo 9 uutta reittiyhteyttä Euroopasta Lapin lentoasemillemme ensi talveksi", sanoi Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

Lufthansa-konsernin yhtiöistä Lufthansa lentää talvikaudella Frankfurtista Rovaniemelle, Edelweiss Air Zürichistä Kittilään, Rovaniemelle, Ivaloon ja Kuusamoon, Austrian Airlines Wienistä Kittilään ja Ivaloon sekä Discover Airlines Frankfurtista Kittilään.

Lue myös: