Finavia panostaa mobiilipalveluihin

EFHK-terminaali-avaus-3Finavia tarjoaa matkantekoa helpottavia mobiilipalveluja uudistuvilla verkkosivuillaan ja älypuhelimiin ladattavilla sovelluksilla. Kesällä avattavat Finavian uudet, responsiivista suunnittelua hyödyntävät verkkosivut toimivat päätelaiteriippumattomasti.

Finavia tähtää matkustuskokemuksen kehittämiseen panostamalla lentoasemillaan hyvään palveluun, viihtyisyyteen ja sujuvaan matkustukseen. Online-palveluiden kehittäminen on tärkeä osa matkustajatyytyväisyyden parantamista.

"Haluamme aktiivisesti hyödyntää teknologian tuomia mahdollisuuksia asiakkaan matkan aikana tavoilla, jotka sujuvoittavat matkantekoa. Olemme ylpeitä siitä, että olemme edelläkävijöitä teknologian hyödyntämisessä, josta lentoasemallamme ensimmäisenä maailmassa tarjottu langaton lataus PowerKiss on yksi esimerkki", sanoo Helsinki-Vantaan lentoaseman johtaja Ville Haapasaari Finaviasta.

Finavia on julkaissut Helsinki-Vantaan verkkopalvelusta mobiilisovellukset, ensin iPhone- ja Android-puhelimille ja nyt uutuutena applikaation Windows Phone -käyttöjärjestelmälle.

"Helsinki Airport mobiilisovellus tarjoaa kiitotien matkustusta helpottaviin palveluihin ja tietoihin", päättää Haapasaari.