Finnair ja Suomen Palloliitto jatkavat yhteistyötä

palloliittoSuomen Palloliitto ja Finnair ovat sopineet jatkavansa monivuotista yhteistyötään. Uuden sopimuksen myötä Finnair jatkaa Suomen Palloliiton yhteistyökumppanina vuoden 2013 loppuun asti. Finnair tarjoaa loistavan reittiverkoston maajoukkueille. Yhtiö on perinteisesti lennättänyt jalkapallomaajoukkueet ottelu- ja turnausmatkoille.

"Olemme hyvin iloisia yhteistyön jatkosta laadukkaan ja luotettavan suomalaisen kumppanin kanssa", toteaa Palloliiton markkinointipäällikkö Ilkka Vanala.

"Finnair haluaa olla osaltaan mukana kehittämässä suomalaista jalkapalloa ja ylpeänä kuljettaa maajoukkueitamme kansainvälisille areenoille", valottaa sopimuksen jatkamisesta Finnairin kuluttajamarkkinoinnista vastaava Antti Nieminen.

Suomen Palloliitto on jalkapallon erikoisliitto, joka Kansainvälisen Jalkapalloliiton FIFA:n jäsenenä vastaa maamme kaikesta jalkapallotoiminnasta ja sen kehittämisestä. Työtä tehdään kasvatus- ja harrastustoiminnan että kilpa- ja huippu-urheilun parissa ihmis- ja asiakaskeskeisestä lähtökohdasta.

Suomen Palloliittoon kuuluvissa yli 1 000 jäsenseurassa on noin 115 000 rekisteröityä pelaajaa. Jalkapalloa harrastaa Suomen Gallupin tutkimusten mukaan 500 000 suomalaista. Suomen Palloliitto on harrastajamäärältään Suomen suurin urheilun lajiliitto.