Flybe julkisti uudet lippukategoriat lennoilleen

flybe_mainosFlybe julkistaa uudet Essentials-, New Economy- ja Plus-lippukategoriat. Muutoksen myötä asiakkaiden on entistä helpompi valita lentojen lisäksi haluamansa palvelukokonaisuus.

Essentials-lippukategoriassa asiakas saa Flyben lentolipun edullisimmalla mahdollisella hinnalla. Lippuun sisältyy 8 kg käsimatkatavaraa. Muut lisäpalvelut, kuten ruumaan menevät matkatavarat tai istumapaikan ennakkovarauksen voi valita tarpeiden mukaan erikseen.

New Economy on täysin uusi palvelukokonaisuus, joka sisältää lisäpalveluina istumapaikan ennakkovarauksen, 20 kiloa ruumaan menevää matkatavaraa ja maksuttomat lipun muutokset – Flybe veloittaa vain mahdollisesta hintojen erotuksesta. New Economy -lippukategoria sisältää palvelut, joita useat matkustajat ovat aiemmin valinneet edullisen lipun yhteyteen. Nyt tämän kokonaisuuden saa edullisesti ja entistä helpommin, paketoituna yhdeksi tuotteeksi. Edullinen lentomatkustaminen ei voisi enää olla vaivattomampaa, nopeampaa tai joustavampaa.

Plus on Flyben kattavin ja joustavin palvelukokonaisuus, joka sopii kiireisen liikematkustajan tarpeisiin täydellisesti. Plus sisältää täysin muutoskelpoiset liput, istumapaikan ennakkovarauksen, jopa 40 kg ruumaan menevää matkatavaraa, pääsyn loungeen lentokentillä, maksuttoman tarjoilun lennolla sekä tuplamäärän Finnair Plus -pisteitä.

Haluan, että Flybe nähdään reiluna ja hinnoittelultaan selkeänä lentoyhtiönä. Saavutamme tämän palvelemalla asiakkaitamme entistä paremmin ja tarjoamalla heille entistä laadukkaampia lentopalveluita. Olemme kartoittaneet asiakkaidemme mielipiteitä tarjoamistamme palveluista aina lippujen varauksesta lähtöselvitykseen ja itse lentokokemukseen. Tiedämme, että asiakkaamme arvostavat Flyben lentokokemusta, mutta toisaalta heidän toiveensa ovat ajan myötä myös ymmärrettävästi muuttuneet. Vastataksemme kuluttajien muuttuneisiin tarpeisiin olemme uudistaneet palveluitamme lisäämällä valikoimaamme esimerkiksi uuden New Economy -lippukategorian”, Flybe Europen kaupallinen johtaja Fred Kochak kertoo.