Flybe tuo aamuvuoron Jyväskylän reitille

FlyBe_tailPohjoismaiden johtava alueellinen lentoyhtiö Flybe on kuunnellut palautetta Jyväskylän-reitin matkustajiltaan ja muokkaa aikataulujansa sopivammiksi liikematkustajille. 2. huhtikuuta lähtien Helsingistä Jyväskylään lennetään kaivattu aamuvuoro, joka yhtiön mukaan parantaa Jyväskylän saavutettavuutta huomattavasti.

Uusi aikataulu mahdollistaa tehokkaan matkustamisen Jyväskylän ja Helsingin välillä sekä jatkoyhteydet Finnairin kymmeniin kohteisiin maailmalla. Yhdensuuntaisten lippujen hinnat Jyväskylän ja Helsingin välillä alkavat 49 eurosta.

”Olemme alueiden oma lentoyhtiö, joten haluamme mahdollistaa Keski-Suomen elinkeinoelämälle elintärkeät yhteydet Jyväskylästä Helsinkiin ja maailmalle ja toisin päin. Olemme käyneet tiivistä vuoropuhelua Keski-Suomen liike-elämän edustajien kanssa ja jatkossa Jyväskylän-lentojen aikataulu vastaa heidän toiveitaan”, kertoo myyntipäällikkö Elina Boman Flyben tiedotteessa.

”Tämä on varmasti myös ilouutinen valtiohallinnon hankintayksikkö Hansel Oy:lle, sillä Flybe on vuoden 2013 alusta asti ollut yhtenä palveluntarjoajana lennättämässä valtion henkilöstöä. Tehokkaalla ja täsmällisellä aikataululla sekä kilpailukykyisillä hinnoillamme autamme varmasti myös valtiota säästämään matkakuluissa paljon liikennöidyllä Jyväskylän ja Helsingin välisellä reitillä”, jatkaa Boman.

”On ilahduttavaa, että Flybe on kuunnellut palautettamme ja saamme liike-elämää paremmin palvelevat yhteydet. Olemme olleet koko ajan tiiviisti neuvotteluyhteydessä Flyben kanssa ja se tuottaa nyt tulosta. Nyt vaan toivon, että keskisuomalaiset käyttäisivät lentoyhteyttä vaihtoehtona, koska aikataulut ovat varsin toimivat”, sanoo puolestaan Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykesin toimitusjohtaja Ari Hiltunen.

Uusi aikataulu:
Jyväskylä–Helsinki    
Lähtee 06.10, saapuu 07.00 (ma–la)
Lähtee 14.00, saapuu 14.50 (ma–pe), 2.4. alkaen
Lähtee 20.00, saapuu 20.45 (ma–pe), 2.4. alkaen
Lähtee 19.40, saapuu 20.25 (su)

Helsinki–Jyväskylä
Lähtee 08.05, saapuu 08.55 (ma–pe), 2.4. alkaen
Lähtee 18.50, saapuu 19.40 (ma–pe), 2.4. alkaen
Lähtee 23.40, saapuu 00.25 (ma–pe, su)
Lähtee 18.30, saapuu 19.20 (su)

Flyben lennot ovat varattavissa lokakuuhun 2013 asti, ja lennot talvikaudelle 2013–2014 tulevat myyntiin lähiviikkoina.