Germania aloittaa lennot Rovaniemelle ja Kittilään

germania_1Suorat reittiliikenteen lentoyhteydet Lappiin nousevat talvella 2017 ennen uudelle tasolle. Saksalainen Germania aloittaa ensi talvena lennot Berliinistä Rovaniemelle ja Düsseldorfista Kittilään. Finavia toivottaa uuden tulokkaan lämpimästi tervetulleeksi lentoasemilleen ja lupaa tehdä kaikkensa uusien reittien menestymiseksi.

Uusien reittiyhteyksien saaminen Lappiin on ollut Finavian, Visit Finlandin sekä Kittilän ja Rovaniemen alueen matkailutoimijoiden tuloksellisen yhteistyön ansiota.

Lappi_maisema_1“Lapissa on tehty pitkään loistavaa työtä matkailutuotteiden kehittämisessä. Lapin lumo on vedonnut koko ajan kasvaviin kansainvälisiin matkailijajoukkoihin. Lentoyhtiö Germanian tulo Lappiin nostaa alueen matkailukohteiden saavutettavuuden paremmaksi kuin koskaan. Ilman eri toimijoiden tiivistä yhteistyötä tämä ei olisi mahdollista“, toteaa johtaja Joni Sundelin Finaviasta.

Lentoyhtiöiden kiinnostus Suomen Lappia kohtaan on tuntuvasti kasvanut viime aikoina. Lapin valttina on muun muassa se, että lomakohteet sijaitsevat monista muista maailman talvikohteista poiketen lentoasemien lähellä. Missä muualla lentoasemalta voi halutessaan hurauttaa moottorikelkalla majoitukseen?

KTT_apron_1“Lappi on aitoa talvilomatunnelmaa hakeville matkailijoille täydellinen kohde. Olemme erittäin iloisia, että voimme tarjota matkustajillemme suoria lentoja aidosti lumisiin kohteisiin perinteisten aurinkokohteidemme rinnalla“, sanoo toimitusjohtaja  Karsten Balke lentoyhtiö Germaniasta.

Germania operoi Kittilään ja Rovaniemelle kahdesti viikossa tammi-maaliskuussa 2017.

Suomen Lapissa on tilastojen mukaan enemmän ulkomaisia yöpyjiä kuin Ruotsin ja Norjan pohjoisilla alueilla. Saksalaiset ovat Lapin lentoliikenteessä kolmanneksi suurin kansallisuusryhmä.