Global Pilot Recruiting kartoittaa suomalaislentäjiä kiinalaisyhtiöille Helsingissä - 100 paikkaa tarjolla

A320_wingtip_1Global Pilot Recruiting (GPR) hakee kiinalaisille toimeksiantajilleen lentäjiä Suomesta. Rekrytointiyhtiön kartoitustilaisuus pidetään Helsingin keskustassa torstaina 11. tammikuuta. Kiinassa on erityisen kova tarve kapearunkokoneiden kapteeneille ja GPR odottaakin paikalle kymmeniä kiinnostuneita. Rekryfirma oli tyytyväinen edellisvuoden vastaavaan tilaisuuteen.

"Aloitamme rekrytapahtumamme aina Suomesta ja suunnitelmissamme on kiertää ympäri Eurooppaa. Nyt etsimme lentäjiä mm. Chongqing Airlinesille", kertoo GPR:n Linjing Wu Lentoposti.fi:lle.

"Suurimmat partneriyhtiömme ovat 9Air, China Express, GX Airlines, Qingdao Airlines, Tianjin Airline, Unitop Airline ja Suparna Airline sekä YTO Airlines", avaa Wu.

GPR:n Meet & Greet -tapahtuma on avoin lentäjille, joilla on vähintään 500 lentotunnin kokemus JAR25-tyyppihyväksytyllä ilma-aluksella. Tilaisuuteen on yhtiön mukaan hyvä ottaa mukaan päivitetty CV ellei sitä ole lähettänyt GPR:lle jo aiemmin.

Tällä hetkellä GPR:n listoilla on tarjolla työpaikkoja useisiin eri konetyyppeihin. Nyt haetaan lentäjiä Airbus A330, A320 ja Boeing 737, 757, 767, 747 sekä Embraer ERJ ja Bombardier CRJ -kelpuutettuja ohjaajia.

"Parhaillaan meillä on tarjolla yli 100 paikkaa A320, A330, B737NG, B757/767 ja B747 kapteenielle. Meillä on myös muutamia yhtiöitä, jotka palkkaavat perämiehiä", jatkaa Wu.

"Vielä toistaiseksi emme ole palkanneet yhtään suomalaislentäjää. Sen takia palaamme tänne ja yritämme myydä Kiinaa Suomen hyville lentäjille", kertoo Wu.

Lentäjät palkataan suoraan lentoyhtiöihin GPR:n huolehtiessa prosessista. Lisäksi se auttaa muuttoasioissa ja mm. perheen lasten koulujen järjestelyissä sekä pankkitilien avaamisessa.

Tilaisuus järjestetään 11. tammikuuta kello 10-16 Helsingin keskustan Fazer-kahvilassa Sanomatalossa Töölönlahdenkatu 2:ssa.

GPR järjesti edellisen rekrytilaisuuden Suomessa tammikuussa 2017. Edellisvuonna vastaavat tilaisuuden järjestettiin myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Lue myös: