Helsinki-Vantaan terminaalin ajosillan työmaa ruuhkauttaa terminaalin T2 edustaa

terminaali_edustaHelsinki-Vantaan terminaalin T2 edustan kunnossapitotyöt muuttavat liikennejärjestelyjä noin puoleksitoista kuukaudeksi. Finavia ohjaa saattajat ja vastaanottajat läheisen pikaparkin käyttäjiksi.

Terminaalin edustan ajosillan kunnostyöt käynnistyvät maanantaina 24. elokuuta. Suunnitelmien mukaan työt on määrä saada valmiiksi noin puolentoista kuukauden sisällä. Takarajaksi on kerrottu 16. lokakuuta.

Työmaa-alue aidataan kunnostustöiden ajaksi ja jalankulkua opastetaan tilapäisin kyltein. Linja-autojen pysäkit ja niin sanottu jättöalue siirretään tilapäisesti noin 50 metriä eteenpäin.

Finavia pyytääkin saattajia ajamaan terminaali 2:n Pikaparkkiin, sillä matkustajien jättämiseen tarkoitettu pysähtymisalue on osittain poissa käytöstä ja terminaalin pääsisäänkäyntien edustalla on ruuhkaa.

Terminaalin T2 edustan pikaparkkia voi käyttää ilmaiseksi 10 minuun ajan. Ulosajon yhteydessä puomin lukijaan syötetään sisäänajosta saatu pysäköintikortti. Mikäli 10 minuuttia ylittyy niin pysäköintiaika tulee maksaa pysäköintiautomaatilla.