Ilmailualan verkkokoulutuspalveluista vientituote

ACI_1Kotimainen Airport College International vastaa ilmailualan koulutushaasteisiin tarjoamalla asiakkailleen verkkokoulutuspalveluja laitteistoriippumattomasti. Yhtiö tähtää tuotteellaan kansainvälisille markkinoille.

"Ilmailualalla työntekijän pitää tietää mitä tehdä. Verkkokoulutuspalvelut tarjoavatkin yrityksille apua tietotaidon nostamiseen ja ylläpitämiseen kustannustehokkaasti", kertoo toimitusjohtaja Pertti Mero Airport College Internationalista Vantaan Innovaatioinstituutti Oy:n Suomen ilmailualan ja -teollisuuden näkymät-seminaarissa.

“Tällä alalla tarvitaan koulutusta, joka on otettavissa käyttöön nopeasti eri ympäristöissä”.

Ilmailu- ja logistiikka-alalla henkilöstön osaamiseen tulee jatkuvasti muutoksia ja uusia viranomaisten vaatimuksia, jotka alan toimijoiden pitää täyttää. Airport College Internationalin koulutusohjelmat noudattavat kansainvälisiä ja kansallisia sekä ICAO:n ja IATA:n säännöksiä.

ACI_2“Verkkokoulutuksessa sisällön oppiminen varmistetaan vaiheittain, mikä on erittäin tärkeää lentoturvallisuuden kannalta. Verkko-opetus säästää myös kustannuksia, koska se ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan”, Mero jatkaa.

“Sen takia uskommekin vahvasti AirportCollege Internationalin menestykseen kansainvälisillä markkinoilla.”

Airport College Internationalin takana on viisi ilmailualan ammattilaista joilla on yhteensä yli 100 vuoden kokemus alalta.

Airport College.com