Ilmailuliitto pyytää tarjouksia Ilmailu-lehden tuottamisesta ja hakee päätoimittajaa

sillogoSuomen Ilmailuliitto pyytää tarjouksia Ilmailu-lehden tuottamisesta vuodelle 2018 sekä optiona vuosille 2019 - 2020. Samalla haetaan myös päätoimittajaa 80-vuotiaalle julkaisulle. Ilmailu-lehti on liiton jäsenlehti, joka nykyisin keskittyy erityisesti harraste- ja urheiluilmailuun.

Vuodesta 1937 lähtien ilmestynyttä lähes 80-vuotiasta Ilmailu-lehteä julkaistiin vuosikymmenien ajan liiton palveluksessa olevan päätoimittajan johdolla. Julkaisun seuranta-alueita olivat harraste-, liikenne- ja sotilasilmailun ohella kaikki alaan liittyvä avaruuslennoista pienoismalleihin.

Vuodesta 2012 lähtien Ilmailu-lehteä on toimittanut Otavamediaan kuuluva MCI Press. Sopimusta osapuolten välillä jatkettiin edellisen kerran syksyllä 2015. Tuolloin painetun lehden ilmestymismäärä pudotettiin kahdeksaan vuosittaiseen lehteen ja oli määrä panostaa myös verkkojulkaisemiseen.

Ilmailuliitto hakee tarjouksia, joiden mukaan Ilmailu-lehdeä halutaan jatkossakin julkaista edelleen samaisen kahdeksan numeron verran. Verkkojulkaisupuolelle halutaa videoita ja artikkeleita.

Samalla haetaan valittavan toimittajan kanssa Ilmailu-lehdelle päätoimittajaa, jolla on vahva monilajinen osaaminen ilmailussa.

 SI_Latikka”Haemme tyylikästä ja modernia julkaisua, jonka sisällössä näkyy vahva ilmailun ja lentolaitteiden osaaminen sekä yleisellä että mutteritasolla ja eri ilmailulajien tuntemus”, sanoo toiminnanjohtaja Timo Latikka.

Tarjous tulee jättää elokuun 2017 loppuun mennessä. Tarkoituksena on solmia tarjouskilpailun voittajan kanssa sopimus viimeistään 30. lokakuuta 2017 mennessä. Tarjouskilpailun voittajalle annetaan tietyin ehdoin oikeus vuosien 2019- 2020 lehtien toimittamiseen.

Ilmailu-lehden toimittamisen tarjouspyyntö

Lue myös: