Jobs@Aviapolis -rekrymessut keräsi tungokseen asti kiinnostuneita Helsinki-Vantaalle

jobs_aviapolis_2016Finavian, Finnairin ja Vantaan kaupungin organisoima Jobs@Aviapolis -rekrytointitapahtuma kiinnosti niin paljon, että tilaksi varattu lentoaseman Congress T2 -kongressikeskuksen suuri neuvotteluhuone oli välillä täpötäynnä. Laaja kattaus alueen yrityksiä oli järjestäjien ohella mukana esittelemässä toimintaansa.

Messutapahtuma oli hieman piilossa Helsinki-Vantaan lentoaseman Congress T2:n  Pohjanmaa-tilassa. Käynti sinne tapahtuu T2-terminaalin lähtöaulan yläkerran tasanteen kautta uuden turvatarkastuslinjaston vierestä. Kongressikeskukseenkin on kaksi sisäänkäyntiä, mutta otsikkokuvan opaste ohjasi oikeaan suuntaan.

Paikalla oli luonnollisesti Finnairin, Finavian ja Airpron edustus. Myös muita, kuten esimerkiksi Rajavartiolaitos ja lukuisia lentoaseman ravintoloita pyörittävä HMS Host oli paikalla.

Jobs@Aviapolis on Finavian, Finnairin ja Vantaan kaupungin organisoima yhteishanke, jonka tavoitteena on kasvattaa Aviapolis-alueen tunnettuutta ja edistää alueen houkuttelevuutta, niin työnhakijoiden kuin yritystenkin keskuudessa. T.T.

Alla Suomenlahden Merivartioston tweetti rekrymessuilta: