Kevyesti matkaaville entistä parempi kattavuus Euroopassa SAS Go Light -lippuluokalla

SAS_737_noseSAS on tarjonnut syksysta 2015 lähtien SAS Go Light -lippuluokkaa valikoituihin Euroopankohteisiin. Positiivisen palautteen myötä kevyesti matkaaville matkustajille suunnattu SAS Go Light laajenee kattamaan SAS:n kaikki Euroopan kohteet.

SAS Go Light on suunnattu matkustajille, jotka kulkevan vain käsimatkatavaran kanssa ja ostavat aina halvimman hintaluokan lipun. Lippuluokka laajenee kattamaan kaikkia SAS:n lennot Skandinaviasta Eurooppaan 27. huhtikuuta alkaen. Lippuluokka ei tule tarjolle kotimaan lennoilla, Skandinaviassa eikä Euroopan ulkopuolella.

Lippuluokka tulee olemassaolevien SAS Go ja SAS Plus -luokkien rinnalle. Hinnat ovat noin 120 Ruotsin kruunua eli noin 12 euroa halvemmat, kuin SAS Go -luokassa.

SAS Go light on Kuten kaikki muutkin SAS:n lippuluokat ovat vaihdettavissa 24 tuntia ennen matkaa. Istuinpaikan valinta avautuu 22 tuntia ennen matkaa ja lennolla on tarjolla kahvi tai tee vaihtoehdot. Matkustajat voivat ostaa myös lisäpalveluita, joilla pääsee SAS lounge-tiloihin tai voi ottaa mukaansa lisälaukun.

SAS Eurobonus -kanta-asiakasohjelman jäsenet saavat normaalit edut myös SAS Go light -lipputyypillä. Silver-, Gold- ja Diamond -korttilaiset voivat lisätä uuden luokan lippuihin maksutta yhden laukun.

Lue myös: