Kiinalainen TTG China Travel Awards valitsi Finnairin jo toistamiseen Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi

A330_tail_closeTTG China on palkinnut parhaita matkailualan toimijoita, kuten lentoyhtiöitä ja hotelleja, vuosittaisessa Travel Awards -äänestyksessä jo kymmenen vuoden ajan. Valinnan tekevät TTG:n julkaisujen lukijat sekä matkailualan ammattilaiset. Kyseessä on yksi tärkeimmistä matkailualan palkinnoista Kiinassa.

Kymmenes vuosittainen TTG China Travel Awards 2017 järjestettiin Shanghaissa 23. maaliskuuta. Tilaisuudessa julistettiin 61 Kiinan matkailualan parasta ja kirkkainta toimijaa.

TTG Awards luokitteli Kiinan parhaaksi lentoyhtiöksi China Eastern Airlinesin. Koko Aasian paras oli Singapore Airlines. Euroopan osalta tittelin vei jo toisen kerran Finnair. Paras amerikkalaisyhtiö oil Air Canada. Lähi-Idän osalta voiton vei Suomeenkin nykyisin lentävä Qatar Airways.

"Olemme iloisia ja ylpeitä saamastamme palkinnosta ja kiitämme TTG:n lukijoita ja toimijoita tästä arvokkaasta tunnustuksesta", sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

"Haluamme tarjota kaukolennoillamme Euroopan parhaan Business-luokan ja panostamme jatkossakin voimakkaasti asiakaskokemukseen. Toimme esimerkiksi Kiinan-lennoillemme alkuvuodesta Alipay-mobiilimaksamisen ensimmäisenä lentoyhtiönä maailmassa, ja asiakaspalaute on ollut hyvin positiivista.”

Finnair lentää ympäri vuoden Chongqingiin, Hongkongiin, Pekingiin ja Shanghaihin, ja kesäkaudella Xi'aniin ja Guangzhouhun. Finnairin Chongqingin lennot keskeytettiin kevätkaudelle ja lentojen odotetaan jatkuvan jälleen toukokuussa.