Lufthansa palkkaa kuluvan vuoden aikana yli 4000 uutta työntekijää

LH_7779X_1Lufthansa-konserni kasvaa vauhdilla ja aikoo palkata kuluvan vuoden aikana yli 4000 työntekijää. Matkustamohenkilökuntaan kaivataan 2800 työntekijää ja lentokoneen ohjaamoihin tarvitaan kapteenin ja perämiehen paikoille yhteensä 240 lentäjää. Töitä on tarjolla myös maahenkilökunnalle konserniin kuuluvissa yhtiöissä.

Pääfokus kuluvan vuoden rekrytoinnissa on matkustamohenkilökunnassa, jota tarvitaan useisiin konserniin kuuluviin yhtiöihin. Emoyhtiö Lufthansa palkkaa 800 Frankfurtiin ja 600 Muncheniin, Swiss palkkaa 800 Zurichiin, Eurowings 360 Wieniin, Dusseldorfiin ja Hampuriin, Austrian Airlines 200 Wieniin ja Lufthansa Cityline 30 Muncheniin.

Lentäjiä Lufthansa-konserni palkkaa kuluvan vuoden aikana kaikkiaan 240. Itse emoyhtiöön ei kuitenkaan palkata ketään.

Eurowingsin ohjaamoihin kaivataan Saksassa ja Itävallassa 140 ohjaajaa ja Austrian Airlinesille 100 ohjaajaa. Työpaikkoja on tarjolla sekä kapteeneille, että perämiehille.

Edellisten lisäksi ohjaajia palkataan myös SunExpressille Saksaan, joka on Lufthansan ja Turkish Airlinesin yhteisyritys. Se operoi kaukolentoja Eurowings-brändin alla.