Malmilla jyrisee elokuussa - Ilmavoimien F/A-18 Hornet Finland International Airshown vetonaulaksi

IMG_8417Helsinki Malmin lentoasemalla elokuussa 2015 järjestettävä Finland International Airshow saa vetonaulakseen Suomen Ilmavoimien F/A-18 Hornet-hävittäjän. Tapahtumassa nähdään edellisvuoden tapaan myös upeita taitolentoesityksiä. Nuorille ja perheille suunnatusta iltaohjelmasta huolehtivat Suomen eturivin artistit.

Finland International Airshow valtaa Malmin lentoaseman 15-16. elokuuta. Näytösviikonlopun aikana Malmille odotetaan jopa 70 000 katsojaa. Tapahtuman järjestää jälleen Loud n' Live Promotions.

Taivaalla nähdään mm. liettulainen Jurgis Kairys & Air Bandits -taitolentoryhmä.  Jurgis Kairys, taitolentonäytösten pioneeri ja viisinkertainen maailmanmestari herätti suurta ihastusta Malmilla jo viime vuonna sooloesityksillään.

Muita esiintyjiä ovat arvostettu tsekkiläinen The Flying Bulls Aerobatic Team, ruotsalaiset Bro Airshow ja Skybirds sekä kotimainen taitolentoryhmä Artic Eagle.

SU_FIAS_yleis_4Taivaalla nähdään myös Suomen Ilmavoimien Vinka L-70 lentää esityslentoja,  Rajavartiolaitoksen Vartiolentolaivueen esitys sekä myös Patrian, Suomen Ilmailuopiston ja Aeropolen koneet. Perinteitä kunnioittaen mukana on myös DC-yhdistyksen Douglas DC-3.

Maanäyttelyssä yleisö voi tutustua mm. Suomen Ilmavoimien, Rajavartiolaitoksen Vartiolentolaivueen, Patrian, Suomen Ilmailuopiston ja Aeropolen kalustoon.

 
Musiikki- ja viihdetarjonta huomioi erityisesti perheet, nuoret ja lapset

SU_FIAS_yleis_1 Lauantaina 15. elokkuuta esiintyy  vasta 14-vuotias Isac Elliot, joka on nostettu mm. amerikkalaisella, tulevaisuuden maailmantähtiä ennakoivalla Billboard Next Big Sound –listalla sijalle 11.

Toinen lauantain esiintyjistä on Instagramista tuttu Benjamin, jonka avaamalla profiililla on yli 200 000 seuraajaa. Benjamin on jo ehtinyt levyttämäänkin. Esikoissingle ”Underdog” julkaistiin syyskuussa 2014.

Sunnuntaina 16. elokuuta estradilla nähdään Kultaa, Platinaa ja Triplaplatinaa levymyynneillään saavuttanut Robin, jonka musiikkivideoita on YouTubessa katsottu yli 40 miljoonaa kertaa. Sunnuntain hulvattomasta temppuviihteestä vastaavat tietysti Duudsonit.

 

Lipunmyynti alkaa 20. huhtikuuta

Finland International Airshown lippujen ennakkomyynti alkaa Lippupisteessä ja Tiketissä ensi maanantaina 20. huhtikuuta.

Yhden päivän lippu: alk. 26,00 € aikuinen / 15,00 € lapset alle 15 v.
Kahden päivän lippu: alk. 40,00 € aikuinen / 22,00 € lapsi

Perhelippu (2 aikuista + 2 alle 15 v. lasta):

Yhden päivän lippupaketti: alk. 59,00 €
Kahden päivän lippupaketti: alk. 89,00 €

VIP yhden päivän lippu: alk. 89,00 €
VIP kahden päivän lippu: alk. 139,00 €

  Lue myös: