Niclas Köhler Finavian uudeksi talousjohtajaksi

Kohler-Niclas_PihlajalinnaFinavian uudeksi talousjohtajaksi (CFO) ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Niclas Köhler (s.1966). Hän aloittaa tehtävässään elokuussa. Köhler siirtyy Finaviaan Pihlajalinna Oyj:stä, jossa hän on toiminut talousjohtajana.

Finavian mukaan Niclas Köhler on toiminut talousjohtajana monipuolisesti terveydenhuollon ja median toimialoilla toimivissa yrityksissä.

"Olen todella iloinen voidessani toivottaa Niclaksen tervetulleeksi Finaviaan. Hänellä on monipuolinen kokemus, joten saamme hänestä hyvän vahvistuksen tiimiimme. Finavian parantuneen tuloskunnon ansiosta meillä on käynnissä poikkeuksellisen iso investointiohjelma, jonka takia yhtiö velkaantuu lähivuosina. Niclaksen osaamisalue on Finavian tulevan menestyksen kannalta avainasemassa", sanoo toimitusjohtaja Kari Savolainen Finavian uutisessa.

"Lentoliikenteen ja Finavian liiketoiminnan merkitys Suomelle on erittäin suuri. Menestyminen kansainvälisen lentoliikenteen kilpailussa mahdollistaa Suomelle väestön kokoon verrattuna kattavat lentoyhteydet ja luo Suomeen jo tällä hetkellä jopa 100 000 työpaikkaa. Se, onnistuuko Finavia strategiansa toteuttamisessa on ratkaisevassa roolissa siinä, pysyykö Suomi kilpailukykyisenä lentoliikenteen solmukohtana myös tulevaisuudessa. On hienoa aloittaa Finaviassa kesän lopulla ja edistää liiketoimintaa, jolla on laajat vaikutukset", toteaa talousjohtajaksi nimitetty Niclas Köhler.

Finavia: Niclas Köhler Finavian talousjohtajaksi