Norwegian avaa uuden reitin New Yorkista Bergeniin

DreamTour_14Norwegian avaa jälleen uuden  Dreamliner reitin Eurooppaan New Yorkin JFK-lentokentältä. Uusin kerran viikossa operoitava kohde on Norjan länsirannikon Bergen, “Portti Norjan vuonoille”.

 "Norwegianin reitit Skandinavian ja New Yorkin välillä on otettu erittäin hyvin vastaan ja toivotan vieläkin useamman amerikkalaisen non-stop Dreamliner-lennoillemme Bergeniin. Reittiä on odotettu pitkään. Ensimmäisen kerran vuosikymmeniin Bergenin ja Yhdysvaltojen välillä on suora yhteys", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

"Bergenin kauniin kaupungin pormestarina olen erittäin iloinen uudesta reitistä Bergenin ja New Yorkin välillä. Se lähentää mantereita ja edistää paikallista kauppaa, teollisuutta ja turismia. Yhdysvallat on meille tärkeä markkina. Norwegian on tehnyt minuun vaikutuksen halukkuudellaan ottaa uusia haasteita", sanoo Bergenin pormestari Trude Drevland.

Norwegian lentää reitin New Yorkin (JFK) ja Bergenin (BGO) välillä kerran viikossa. Ensimmäinen lähtö JFK:n lentokentältä on 9.5.2014. Reittiä lennetään 27.9. asti.