Norwegianilla vakaa käyttöaste elokuussa

Norwegian_cabinNorwegianin matkustajamäärä jatkaa kasvuaan. Elokuussa yhtiö kuljetti yli 2,3 miljoonaa matkustajaa. Kasvua viime vuoden elokuuhun verrattuna oli 19 prosenttia. Käyttöaste oli vakaa 83,6 prosenttia, nousua 4,4 prosenttiyksikköä.
Elokuussa Norwegian kuljetti 2 344 253 matkustajaa, kasvua 19 prosenttia verrattuna samaan ajankohtaan viime vuonna. Myytyjen henkilökilometrien määrä (RPK) kasvoi 44 prosenttia samalla, kun tarjottujen henkilökilometrien määrä (ASK) kasvoi 37 prosenttia elokuussa. Käyttöaste oli 83,6 prosenttia elokuussa, kasvua 4,4 prosenttiyksikköä.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhä useampi valitsee lentoyhtiökseen Norwegianin, ja että samaan aikaan merkittävän kapasiteetin kasvun kanssa käyttöaste nousi kokonaiset 4,4 prosenttiyksikköä. Se tosiasia, että yhä useampi Pohjoismaiden ulkopuolella oleva asiakas valitsee Norwegianin, osoittaa, että kansainvälistymisstrategiamme toimii", sanoo yhtiön toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

"Elokuun lukuihin on vaikuttanut positiivisesti myös vilkas lomaliikenne Pohjoismaiden ulkopuolella, erityisesti Isossa-Britanniassa, jossa Norwegianilla on nyt merkittävää lentotoimintaa".

Norwegian lensi elokuussa 99,8 prosenttia suunnitelluista lennoistaan, joista 84,8 prosenttia lähti aikataulussa.