Petteri Tarma kolmannelle kaudelleen Ilmailuliiton puheenjohtajana

petteritarma_netSuomen Ilmailuliiton syyskokous on valinnut Petteri Tarman liiton puheenjohtajaksi kaudelle 2018 - 2019. Hän on toiminut SIL:n puheenjohtajana vuodesta 2014. Näin seuraava kausi on Tarman kolmas liiton puheenjohtajana. Kokouksessa valittiin myös kolme jäsentä hallituksen erovuoroisten tilalle.

Tuleva sekä nykyinen puheenjohtaja katsoo tulevaisuuteen luottavaisin mielin.

”Uskon Ilmailuliiton menestykseen myös jatkossa. Suomen Ilmailuliiton 100 vuotta kestänyt taival on merkittävä ja se hakee vertaistaan", jatkava puheenjohtaja muistuttaa.

"Meidän tulee varmistua siitä, että menestyksen edellytykset säilyvät myös seuraaville sukupolville. Tämän eteen tulee tehdä työtä, uudistua ajan hengessä ja pyrkiä ennakoimaan muutoksia. Näissä tavoitteissa onnistuminen vaatii sitoutumista ja sitä, että asioita tehdään sydämellä” sanoo Tarma.

Petteri Tarma on Finnairilla työskentelevä liikennelentäjä. Hänen päälajinsa harrastepuolella on taitolento. Vapaa-ajallaan Tarma lentää myös kapteenina Airveteranin DC-3-konetta.

Puheenjohtajavalinta tehtiin Ilmailuliiton sääntömääräisessä syyskokouksessa lauantaina 25. marraskuuta Suomen Ilmailumuseon auditoriossa Vantaalla. Myös hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle valittiin kokouksessa.

Hallitukseen erovuoroisten tilalle valittiin Peter Tähtinen, Hannu Halonen ja Mari Lehtonen. Hallituksessa jatkavat Ari Hulkkonen, Timo Kokkonen ja Mikko Tervonen. T.T.