Sotilasilmailusta ammatti -tapahtuma saa jatkoa Tikkakoskella 23. toukokuuta 2024

MH_muodostelma_1Toukokuu tarjoaa lisää ilmailuelämyksiä, kun Pirkkalassa lentonäytöskauden 15. toukokuuta avaava Sotilasilmailusta ammatti -tapahtuma saa jatkoa Ilmasotakoulussa Tikkakoskella 23. toukokuuta 2024. Tapahtumat tarjoavat tietoa koulutuksista ja ammatillisista mahdollisuuksista ilmavoimien palveluksessa. Maanäyttelyssä ja ilmatilassa on luvassa runsaasti nähtävää.

Tikkakosken Sotilasilmailusta ammatti -tapahtumassa esitellään Ilmavoimien kalustoa, sotilasilmailua, puolustushaarakoulun toimintaa, varusmiespalvelusvaihtoehtoja Ilmasotakoulussa sekä erilaisia sotilaiden sekä siviilien urapolkuja. 

Tikkakosken_avoimet_180517aTapahtumassa sotilasilma-aluksiin voi tutustua maanäyttelyssä ja taivaalla. Luvassa on F/A-18 Hornetin, Hawkin sekä Grobin esityslennot. Tapahtuma huipentuu Ilmavoimien taitolento-osasto Midnight Hawksin esitykseen. Osaston kaikki jäsenet ovat Ilmasotakoulun lennonopettajia. 

Paikalla on myös Ilmavoimien Big Band solistinaan Taru Ratilainen. Mukana menossa ovat myös Ilmavoimamuseo ja Ilmasotakoulun Kilta sekä sotilaskotiauto Elisabeth.

Tikkakosken_avoimet_180517bTapahtuma järjestetään Jyväskylän lentoasemalla 23. toukokuuta kello 12.00-14.00 osoitteessa Lentoasemantie 70 41160 Tikkakoski. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kaikella lentotoiminnalla on säävaraus.

Lue myös: