Suomen Ilmailuliiton Ilmailu-lehden tuotanto siirtyy MCI Press -lehtitalolle

sillogoSuomen Ilmailuliitto ry ja MCI Press Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Ilmailu-lehden tuotannosta. Yhteistyö pitää sisällään 10-numeroisen vuosikerran toimituksen, taiton sekä yhteistyön painotalon ja jakelijan kanssa. Samalla sovittiin myös verkkolehden konseptin kehittämisestä ja toteutuksesta.

Ilmailuliiton tiedotteen mukaan SIL toimii jatkossakin vuodesta 1937 ilmestyneen Ilmailu-lehden julkaisijana. Lehden päätoimittaja on MCI Press Oy:n palveluksessa, mutta päätoimittajavalinnoista vastaavat kumppanit yhdessä.

Lehden toimituksellisen ulkoistuksen tavoitteena on ammattimainen ja houkutteleva ilmailun aikakauslehti, jolla on yhä tyytyväisempi lukija. Liittokokouksen maaliskuussa hyväksymän uuden strategiansa mukaisesti SIL ottaa samalla ensimmäisen merkittävän askeleensa tiedotustoimintansa kehittämisessä sekä modernin sähköisen median valjastamisessa jäsenkunnan käyttöön.

Ilmailuliiton tiedotteen mukaan MCI Press tarjosi tähän kokonaisuuteen parhaiten sopivat puitteet. Erityisesti järjestökentän lehtitaloksi profiloituneena toimijana se osoittautui Ilmailuliitolle erinomaiseksi yhteistyökumppaniksi.

Lehden nykyisten avustajien panos sisällön tuottamisessa on jatkossakin tärkeä. Ensimmäinen uudella konseptilla toimitettu Ilmailu-lehti jaetaan jäsenille ja tilaajille 13.9.2012.