Timo Hyvönen jatkaa Suomen Ilmailuliiton puheenjohtajana - hallitus sai uusi jäseniä

TimoHyvonenSuomen Ilmailuliiton (SIL) syyskokous järjestettiin 11. marraskuuta Suomen Ilmailumuseolla. Puheenjohtajavaalissa ainoana ehdokkaana ollut Timo Hyvönen jatkaa Ilmailuliiton puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta. Liiton hallitukseen nousi seuraavalle kaudelle yksi vanha ja kaksi uutta jäsentä.

Ilmailuliiton syyskokous vahvisti Timo Hyvösen jatkokauden puheenjohtajana ja valitsi erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle Janne Vasaman, Mari Lehtosen ja Sami Simosen.

SIL_lippuValituista hallituksen jäsenistä Janne Vasama etenee nyt jo kolmannelle hallituskaudelle. Vasama tunnetaan erityisesti sähköisen ilmailun puolestapuhujana ja Helsingin sähkölentokoneyhdistyksen edustajana.

Uutena hallituksen jäseninä aloittavat filosofian maisteri Mari Lehtonen, joka omaa pitkän kokemuksen viestinnän ja markkinoinnin parista. Lehtosella on lähes 900 laskuvarjohypyn kokemus. Hän on toiminut SIL:n hallituksen jäsenenä aiemmin kolmen kauden ajan vuosina 2016-2021.

Kokonaan uutena jäsenenä SIL:n hallitukseen nousee Finnairilla lentokapteenin tehtävässä toimiva liikennelentäjä Sami Simonen. Hän on toiminut aiemmin mm. Suomen Lentäjäliitto FPA:n puheenjohtajana, liiton turvatoimikunnassa sekä Liikennelentäjä-lehden päätoimittajana. Simonen lentää myös ultrakevytkalustolla ja omaa lennonopettajan kelpuutuksen.

Suomen Ilmailuliiton hallituksessa jatkavat edelleen Jarmo Lindberg, Nuutti Luukkonen ja Timo Kokkonen.

Suomen Ilmailuliitto ry on vuonna 1919 perustettu urheilu- ja harrasteilmailun valtakunnallinen keskusjärjestö Suomessa.