Uutiskanava kehui airBalticin lentoruoan laatua

airBaltic on saanut laaja-alaisesti kiitosta sen  orgaanisesta ruokamenusta, jonka on kehittänyt tunnettu latvialainen huippukokki Martins Ritins. CNN on ylistänyt airBalticia hyvän ja laadukkaan lentoruokailun tarjoana, jossa huippukokit ovat olleet mukana luomassa konseptia.

 airBaltic aloitti yhteistyön Martins Ritinsin kanssa vuonna 2009 taatakseen entistä paremman lentokokemuksen matkustajilleen osana tärkeää palvelukonseptiaan; nykyinen trendi on samansuuntainen monen muun lentoyhtiön keskuudessa.  

Business-luokan ateriat ovat kausittaisia, korkealaatuisia ja lähialueilla tuotetuista raaka-aineista valmistettuja ruokia, jotka Martins Ritins on suunnitellut. Ruoat valmistaa LSG Sky Chefs Airo Catering Services Latvija, joka toimii airBalticin catering-yhtiönä.

Huippukokki Martins Ritins on valmistanut aterioita myös kuuluisuuksille, mm.  Iso-Briannian kuningattarelle sekä prinssi Charlesille ja Andrewlle, Espanjan kuninkaalle Juan Carlosille sekä muille kuuluisuuksille Paco Rabannelle, Pierre Cardinille, Mstislav Rastropovichille, Monserrat Caballelle, Maija Pļiseckalle, Nikita Mihalkoville, Jose Carrerasille ja Elton Johnille.