Wizz Air laajentaa operaatioitaan Kyprokselle - luvassa myös reittiyhteys Turkuun

WizzAir_A320_1Wizz Air avaa jo 28. lentoliikenteen solmukohdan. Heinäkuun 2020 alusta lähtien Kyproksen Larnacasta on luvassa lentoja kymmeneen kohteeseen Euroopassa. Niiden joukossa on myös Suomi ja kohteena Turku.

Halpalentoyhtiö Wizz Air aloittaa heinäkuussa 2020 kymmenen uutta reittiä Kyprokselta, kun se sijoittaa Larnacan lentokentälle kaksi Airbus A320-konettaan. Kohteita ovat Turun lisäksi Tanskassa Kööpenhamina ja Billund, Kreikassa Ateena ja Thessaloniki, Saksassa Baden, Dortmund ja Memmingen, Puolassa Rocklaw sekä Romaniassa Suceava.

Turku-Larnaca- reitti on avautumassa 12. heinäkuuta ja sitä on määrä lentää kahdesti viikossa. Lentopäivät ovat alustavasti keskiviikko ja sunnuntai.

Wizz Air on lentänyt Turkuun jo pidemmän aikaa. Yhtiön reittiverkostossa Turku yhdistyy Wizz Airin normaalissa reittiverkostossa Gdanskiin, Kaunasiin, Krakovaan ja Skopjeen. Vuonna 2020 Turusta on otettu avattavaksi myös reitit Varsovaan ja Georgian Kutaisiin. Aiemmin Wizz Air lensi Turusta myös Lontoon Lutoniin.

Wizz Air on unkarilainen halpalentoyhtiö, jolla on liikenteen solmukohdat jo 28 lentokentällä Euroopassa. Niistä se operoi reilun 120 lentokoneen laivastolla 710 reittiä kaikkiaan 45 eri maahan. Vuosittain halpalentoyhtiön siivillä lentää noin 40 miljoonaa matkustajaa.

Lue myös: