airBaltic kuljetti Helsingin ja Tampereen kautta vuoden 2022 alkupuolen aikana jo yli 65000 matkustaja

AB_A220_apron_3airBaltic on kuljettanut vuoden 2022 ensimmäisten kuuden kuukauden aikana reittilennoillaan Suomesta yli 65 000 matkustajaa. Moni näistä matkustajista on hyödyntänyt toukokuussa 2022 avattua airBalticin Tampere-Pirkkalan liikenteen solmukohtaa, josta on ollut tarjolla jopa kahdeksan suoraa reittiä kohteisiin Euroopassa.
"Olemme iloisia, kun yhä useampi matkustaja on valinnut airBalticin. Teemme jatkossakin kovasti töitä, jotta airBalticilla matkustaminen olisi mahdollisimman sujuvaa",
sanoi airBalticin toimitusjohtaja Martin Gauss.

AB_Gauss_1 airBaltic tarjoaa suoria lentoja yhtiön kotikentällä Latvian Riikaan Helsingistä, Tampereelta sekä Turusta. Talvikaudelle on luvassa myös kausireitti Kittilän ja Riian välille. Toukokuussa 2022 avatusta liikenteen solmukohdasta Tampereelta airBaltic tarjoaa suoria lentoja Amsterdamiin, Kööpenhaminaan, Frankfurtiin, Malagaan, Müncheniin, Osloon ja Rodokselle.

Lennot Tampere-Pirkkalasta Osloon ja Kööpenhaminaan lennetään yhteistyössä SAS:n kanssa ja tarjolla on sujuvat jatkolennot SAS:n reittiverkostoon. Lennot Saksaan eli  Frankfurtiin ja Müncheniin mahdollistavat puolestaan jatkolennot Lufthansan reittiverkostoon.

Lue myös: