Finavia ja WDFG tuovat Helsinki-Vantaan matkustajille uudenlaisen ostoskokemuksen

EFHK_pax_1Finavia ja Euroopan suurin matkailualan vähittäiskauppias World Duty Free Group (WDFG) aikovat tehdä Helsinki-Vantaalla shoppailusta Pohjois-Euroopan lentoasemien parhaan ostoskokemuksen.

Seitsemän uutta erikoisliikettä, luksusbrändejä ja mielenkiintoisia, uusia tapoja tutustua tuotteisiin. Ostosten teko Helsinki-Vantaalla nousee kohta uudelle tasolle, kertovat Finavia ja WDFG.

"Tuomme Helsinki-Vantaalle paljon uusia tuotteita, muun muassa luksusbrändejä, joita ei ole lentoasemalla ennen nähty. Ostosmahdollisuudet paranevat siis huomattavasti, kertoo Fernando Perez Peña", World Duty Free Groupin Euroopan-alueen strategia- ja kehitysjohtaja.

"Liikkeistämme neljä keskittyy perinteisiin duty free -tuotekategorioihin: kauneudenhoitoon ja alkoholijuomiin. Lisäksi avaamme seitsemän uutta putiikkityylistä erikoisliikettä, joissa myydään luksus- ja premium-brändejä. Näitä ovat muun muassa Burberry, Ralph Lauren, Armani ja Ferragamo. Mukana on myös muutama muu Suomessa täysin uusi merkki".

"Neljän duty free -liikkeen ohjakset siirtyivät Finavialta WDFG:lle nopeassa aikataulussa, vain neljässä kuukaudessa. Liikkeissämme työskentelee innokas tiimi, jolla on paljon odotuksia uuden työnantajan suhteen", Perez Penã jatkaa.

Vastatakseen korkeisiin odotuksiin WDFG tuo Helsinki-Vantaalle uudenlaisen tavan kohdata asiakkaat. Perez Peña lupaa, että lähitulevaisuudessa matkustajat pääsevät mukaan jännittäviin tapahtumiiin ja tuotelanseerauksiin.

"Ainutlaatuinen digitaalisen markkinoinnin konseptimme, Contentainment, hyödyntää uusinta myymäläteknologiaa. Asiakkaat voivat tutustua brändeihin interaktiivisesti. Myymälätilaan tulee lattiasta kattoon yltävä digitaalinen seinä, joka toistaa Helsinki-Vantaalle räätälöityä ääni- ja kuvasisältöä. Lisäksi liikkeissä on paljon näyttelytilaa erilaisille tapahtumille", Perez Penã lopettaa.

Matkustajat pääsevät nauttimaan uudenlaisesta ostoskokemuksesta vuoden loppuun mennessä, kun uudet liikkeet ja merkit ovat saapuneet lentoasemalle.

Lue myös: