Finnair tuo tammikuussa business-luokkaan keittiöpäällikkö Eero Vottosen nimikkomenun

A350_IFE_busFinnair jatkaa jo perinteeksi muodostunutta yhteistyötä tunnettujen keittiöpäälliköiden kanssa ja aloittaa yhteistyön Suomen Bocuse d'Or -edustajan kanssa. Finnairin kaukolentojen uusimman nimikkomenun suunnittelee maineikas suomalainen keittiöpäällikkö Eero Vottonen.

Finnairin business-luokan matkustajat voivat nauttia Helsingistä lähtevillä kaukolennoilla aidoista pohjoismaisista mauista 11. tammikuuta 2017 alkaen.

Eero Vottonen on valittu Suomen vuoden 2017 edustajaksi arvostettuun Bocuse d’Or -kilpailuun, joka järjestetään Ranskan Lyonissa joka toinen vuosi. Bocuse d’Or on maailman merkittävimpiä keittiöalan kilpailuja, ja siihen osallistuu 24 huippukokkia eri puolilta maailmaa. Vottonen on uransa aikana työskennellyt useissa maineikkaissa suomalaisissa ravintoloissa, kuten Chez Dominiquessa, Luomossa, G.W. Sundmansilla ja Olossa.

”Eero on nopeasti noussut yhdeksi Pohjoismaiden parhaista keittiöpäälliköistä, ja meille on suuri ilo tarjota hänen upeita ruokiaan kaukoliikenteen business-matkustajillemme”, toteaa Finnairin lennonaikaisesta palvelusta vastaava Maarit Keränen.

”Suomi juhlistaa ensi vuonna satavuotista itsenäisyyttään, ja yhteistyö Suomen Bocuse d’Or -edustajan kanssa sopii tähän teemaan erinomaisesti. Toivotamme Eerolle onnea tammikuiseen kilpailuun!”

”Viime vuosina olen päässyt työskentelemään monien huippukeittiöpäälliköiden kanssa, ja olen oppinut heiltä paljon ruoanlaittotavoista ja -näkemyksistä”, kertoo Bocuse d’Or -kilpailuun valmistautuva Eero Vottonen.

”Oma ruokafilosofiani on oikeastaan aika yksinkertainen: maku on aina tärkein, ja haluan käyttää lähellä tuotettuja, laadukkaita raaka-aineita.”