Finnairin Shanghain-lennolla Marimekko-aiheinen muotinäytös (videolinkki)

marimekko_finnair_wwwolivialehtifiFinnairin lentoemännät esittelivät Marimekon muotia loppuviikon lennolla Shanghaihin. Reitti operoitiin äskettäin Singaporessa Marimekon Unikko-erikoismaalauksen saaneella Airbus A340 -koneella (OH-LQD). Lennolla mukana ollut matkustaja on julkaissut kokemuksestaan videon YouTubessa ja myös kertonut siitä Finnairin Twitterissä.

Finnairin matkustamohenkilökunta jatkaa erikoisia ja yllättäviä tempauksiaan. Nyt oli vuorossa Marimekko-aiheinen muotinäytös lennon aikana koneen käytävillä.

Finnair ja Marimekko ovat aloittaneet uudenlaisen yhteistyön. Sen myötä Finnairin Airbus A340-laajarunkokone maalattiin Marimekon perinteiseen Unikko-kuosiin.

Virallisesti Airbusin uusi maalauskaavio julkistetaan 27. lokakuuta Kiinassa Shanghain Radical Design Week -tapahtumassa. Itse kone ei osallistu tapahtumaan, mutta loppuviikolla tehdyllä lennolla nähty muotinäytös liittyi teemaan.

Finnair on samassa yhteydessä kuljettanut eurooppalaisia median edustajia Shanghaihin tutustumaan suomalaista muotoilua esittelevään Radical Design Week -tapahtumaan. Tänään koneen kuva esiteltiin ensimmäistä kertaa suomalaisille tiedotusvälineille vuoden kolmannen neljänneksen tulosjulkistuksessa.

 

Marimekko on Finnair -video: Youtube

Lentoposti.fi-kuvat Unikko-Airbusista

OH-LQD Helsinki-Vantaalla FlyFinland-sivulla: kuva1 ja kuva2

Lue myös: