Flydubai avaa reitin Dubaista Helsinki-Vantaalle - koneessa lie-flat -istuimet ja IFE-järjestelmä

DAS17_FlyDubai_MAXFlydubai avaa ensimmäisenä Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien lentoyhtiönä reitin Suomeen. Lokakuussa 2018 avattavaa Dubai - Helsinki -reittiä on määrä lentää ympäri vuoden. Koneena on Boeing 737 MAX 8, jonka liikemiesluokassa on lie-flat -istuimet. Matkustamossa on myös IFE-viihdejärjestelmä.

Dubaita kotikenttänään pitävä Flydubai avaa reitin Dubaista (DXB) Helsinki-Vantaalle 11. lokakuuta 2018. Reittiä lennetään ympärivuotisena. Flydubai lentää lennot FZ783/FZ784 Dubai internationalin (DXB) ja Helsinki-Vantaan terminaalin 2 välillä päivittäin.

Reittiä lennetään codeshare-yhteistyössä Emiratesin Airlinen kanssa, jonka verkosto tarjoaa Dubaista yhteydet satoihin kohteisiin kuudella eri mantereella mukaanlukien kohteita kauko-idässä ja Intiassa. Emiratesin matkustajille on tarjolla lennoilla ilmaiset ateriat sekä ruumaan menevä matkatavara business- ja economy-luokissa.

Hinnat alkaen liput maksavat business-luokkaan noin 1900 euroa sisältäen 40 kg ruumaan menevää matkatavaraa. Economy-luokan lippuhinnat alkavat noin 330 eurosta sisältäen 7 kg käsimatkatavaran. Lippuja reitillä myydään alkuvaiheessa erikoishintaan 11. lokakuuta 2018 - 31. toukokuuta 2019 välisenä aikana. Tuolloin kyseiset alkaen hinnat ovat noin 1250 ja 290 euroa.

Flydubai tarjoaa matkustajille mukavuutta ja paranneltua matkustajakokemusta. Reittiä operoidaan uudella Boeing 737 MAX 8 -koneella. Uudessa matkustamossa on makuuasentoon kääntyvät ja lisätilaa sekä yksityisyyttä tarjoavat lie-flat -istuimet business-luokassa. Economy-luokassa matkustajille on tarjolla uudet Recaron istuimet, jotka on optimoitu tilankäytön ja mukavuuden osalta.

FlyDubai_737-800_A6FDB_KonstantinvonWedelstaedtKoneessa on tarjolla myös matkustamoviihdejärjestelmä, jonka 11,6 tuumaisen HD-näytön kautta voi seurata elokuvia, TV-sarjoja, kuunnella musiikkia ja pelata pelejä.

"Flydubai-yhteistyön avulla matkustajille on tarjolla kohteita Emiratesin reittiverkostosta. Tarjolla on yhdellä vaihdolla esimerkiksi Shanghai, Tokio, Hongkong, Delhi ja kohteet Thaimaassa. Odotamme innolla näkevämme Flydubain menestyvän Suomessa", kommentoi Emiratesin kaupallinen johtaja Thierry Aucoc.

Finnair lentää kyseisiin kohteisiin suoraan Helsinki-Vantaalta.

Kyseessä on jo kymmenes Flydubain vuoden 2018 ilmoittama uusi reittikohde. Flydubain reittiverkosto kattaa Euroopassa ja 27 kohdetta, jotka ovat Bosniassa, Bulgariassa, Kroatiassa, Tsekeissä, Suomessa, Kreikassa, Italiassa, Makedoniassa, Montenegrossa, Puolassa, Romaniassa, Venäjällä, Serbiassa, Slovakiassa, Turkissa ja Ukrainassa.

Lue myös: