IAG:n halpalentoyhtiö Level kasvattaa laivastoaan - harkinnassa laajeneminen Eurooppaan

Level_A330_1Kesäkuussa 2017 Barcelonasta lennot aloittanut lentoyhtiöryhmittymä IAG:n kaukolentoja operoiva halpalentoyhtiö Level kasvattaa laivastoaan kolmella Airbus A330-200 -koneella. Konemäärä nousee vuoden 2018 aikana siten jo viiteen ja harkinnassa on liikenteen aloitus myös muista Euroopan kohteista.

Level on Espanjan ensimmäinen kaukolentoja lentävä halpalentoyhtiö. IAG:n mukaan menestys on ollut hyvä ja lippuja on myyty maaliskuussa 2017 lähtien yli 134 000. Omistajan mukaan IAG:n uusi brändi on houkutellut kyytiin matkustajia, jotka eivät ole aiemmin lentäneet kaukolentoja.

Halpalentoyhtiö aloitti lennot 1. kesäkuuta Barcelonasta Los Angelesiin kahdella Airbus A330-200 -koneella. Reittiä lennetään kahdesti viikossa. Muita reittejä ovat kolmesti viikossa operoitava lento Barcelonasta San Franciscon Oaklandiin sekä lennot Buenos Airesiin ja Punta Canaan.

Levelin Airbus A330-200 -koneissa on 293 turistiluokan istuinta ja 21 premium economy-luokan matkustajaistuinta. Levelin asiakkaat voivat hyödyntää Avios kanta-asiakasohjelman kautta IAG:n 380 kohteen reittiverkostoa.

Level on jo viides IAG:n lentoyhtiöbrändi nykyisten Aer Linguksen, British Airwaysin, Iberian ja Vuelingin lisäksi. IAG:n mukaan se tukee olemassaolevua yhtiöitä ja laajentaa asiakaskuntaa.

Lue myös: