Ilmavoimat sai Puolustusvoimain lippujuhlapäivänä kaksi uutta everstiä

presidenttiTasavallan presidentti ylensi Puolustusvoimain lippujuhlan päivänä 4. kesäkuuta 2018 lukien ylentänyt puolustusvoimissa everstiksi everstiluutnantit Aki Heikkisen ja Aki Puustisen ilmavoimien esikunnasta.

Everstiluutnantiksi on ylennetty majurit Teemu Pöysti Ilmasotakoulusta ja Timo Antikainen ilmavoimien esikunnasta. Insinöörieverstiluutnantiksi on ylennetty insinöörimajuri Sami Heikkilä Ilmasotakoulusta.

Lisäksi majuriksi on ylennetty kapteenit Timo Kuitunen ja Janne Voutilainen ilmavoimien esikunnasta, Mikko Lempinen ja Tuomas Partanen Karjalan lennostosta sekä Atro Saukko Lapin lennostosta ja Mika Malm Satakunnan lennostosta.

Insinöörimajuriksi on ylennetty insinöörikapteenit Teemu Tarvainen ilmavoimien esikunnasta, Mika Nieminen Ilmasotakoulusta, Tommi Niemelä Lapin lennostosta ja Marko Oja Satakunnan lennostosta.

Lisäksi tasavallan presidentti myönsi kunniamerkkejä ainakin seuraaville Ilmavoimalaisille. Ilmavoimien operaatiopäällikkö eversti Juha-Pekka Keränen sai Suomen Leijonan komentajamerkin sekä ilmataistelukeskuksen pääkoelentäjä  ja lentotekniikkalaivueen komentajaksi siirtyvä everstiluutnantti Jyri Mattila, jolle myönnettiin Suomen Valkoisen Ruusun I luokan ritarimerkki.

Lue myös: