Lufthansa-konserni nousi uuteen ennätykseen kuljettaen 107,7 miljoonaa matkustajaa

A380_push_1Lufthansa-konsernin lentoyhtiöt kuljettivat vuoden 2015 historiansa suurimman matkustajamäärän, joka oli huimat 107,7 miljoonaa. Samalla konsernin yhtiöt saavuttivat sen historian korkeimman 80,4 prosentin matkustajakäyttöasteen.

Lufhansa-konsernin lentoyhtiöt Lufthansa, Germanwings, Eurowings, Swiss, Austrian Airlines ja Brussels Airlines kuljettivat vuoden 2015 aikana 107.7 miljoonaa matkustajaa. Kasvua edellisvuoteen oli 1,6 prosenttia.

Samalla yhtiö operoi yli miljoona matkustajalentoa saavuttaen konsernin historian suurimman 80,4 prosentin matkustajakäyttöasteen. Kapasiteettia oli käytössä 0,3 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

Lufthansa on viime vuosina investoinut vahvasti palveluihinsa. Osana investointeja laivastoon on liittynyt 17 uutta lentokonetta ja seuraavan kymmenen vuoden aikanan niitä tulee lisää vielä 251 koneen verran.

Uusien koneiden lisäksi Lufthansa on panostanut matkustamoidensa uudistuksiin kaikissa matkustusluokissa. Edelleen kehitetyt lennonaikaiset palvelut ja nettiyhteys ovat parantaneet matkustajakokemusta. Niiden avulla konserni on kasvattanut kysyntää ja vakuutta entistä useamman asiakkaan lentämään konserniin kuuluvilla lentoyhtiöillä.