Lufthansa tuo uudet Light-, Classic- ja Flex-lipputyypit Euroopan lennoilleen

LH_premium_eco_1Lufthansa ottaa käyttöön uudet lipputyypit Euroopan-lennoillaan. Uudet räätälöitävät lippuluokat Light, Classic ja Flex tulevat myyntiin heinäkuun lopulla ja matkaa niillä voi taittaa 1. lokakuuta 2015 alkaen.

"Monet asiakkaamme ovat toivoneet mahdollisuutta maksaa vain tarvitsemistaan palveluista. Uuden hintakonseptin myötä lipun voi räätälöidä yksilöllisesti valitsemalla sopivat tarjoamistamme palveluista", sanoo Lufthansan kaupallinen johtaja Jens Bischof.

Uusi hinnoittelu esitellään osana Lufthansan myyntistrategian muutosta. Uudet turistiluokan liput eroavat toisistaan ilmaisen matkatavaran, istuinvarauksen, matkapäivän vaihdon sekä peruutusten osalta. Lentolippujen vaihtoehtoja on nyt täysin joustava liikemiesluokanlippu sekä kolme erilaista turistiluokan lippua.

A321neo_lh_airbusUusien lipputyyppien ensimmäinen mahdollinen matkustuspäivä on 1. lokakuuta 2015. Nyt esiteltyjä uusia lippuja voi ostaa heinäkuun lopusta alkaen.

"Hintaluokat Light, Classic ja Flex ovat entistä läpinäkyvämpiä ja ne ovat tarjolla asiakkaillemme turistiluokassa Euroopan sisällä", jatkaa Bischof.

Varsinaisen lennon lisäksi kaikki lippuluokat sisältävät yhden käsimatkatavaran, lennonaikaisen snack- ja juomatarjoilun, omavalintaisen paikan 23 tuntia ennen lähtöä sekä kanta-asiakas matkamailit.

Kaikki kolme turistiluokan vaihtoehtoa on aina tarjolla ja niitä voi yhdistellä haluamallaan tavalla meno- ja paluulennoilla. Lisäpalveluita kuten suuremman jalkatilan tai korotuksen liikemiesluokkaan voi ostaa missä tahansa vaiheessa myös lipun oston jälkeen.

Uusi hintakonsepti otetaan käyttöön yhdessä Austrian Airlinesin kanssa. Swiss on käyttänyt samaa luokitusta jo kesäkun lopulta lähtien. Myös Brussels Airlines on ottanut vastaavat lipputyypit käyttöön jo vuoden 2014 aikana. Kaukoliikenteen osalta lipputyypit säilyvät ennallaan.