Norwegian avaa kausireitit New Yorkista Ateenaan ja Chicagosta Barcelonaan

Norwegian_Dreamliner_1Norwegian avaa kesälle 2019 uudet kausireitit New Yorkista Ateenaan ja Chicagosta Barcelonaan. Norwegian tuo myös lisälentoja Barcelonasta muihin kohteisiinsa Yhdysvalloissa.

Lennot Chicagosta Barcelonan El Pratiin alkavat 7. kesäkuuta 2019 ja reittiä lennetään neljä kertaa viikossa. Luvassa on myös lisälentoja Barcelonasta Newarkiin, kun reitti muuttuu päivittäiseksi. Myös Barcelona-Los Angeles reittiä tullaan lentämään jo kuudesti viikossa. Norwegian lentää Barcelonasta Yhdysvaltohin lisäksi Chicagoon, Fort Lauderdaleen, ja Oaklandiin.

Reitti New Yorkin JFK:ltä Ateenan avataan 2. heinäkuuta 2019 ja sitä lennetään neljästi viikossa. Uuden Ateena-reitin myötä Norwegianilla on New Yorkin alueen lentokentiltä jo 13 suoraa lentoa Eurooppaan. Halpalentoyhtiö kertoo myös olevansa matkustajamääriltään suurin Pohjois-Amerikan ulkopuolinen yhtiö New Yorkin alueella.

Molempia reittejä lennetään kesäaikataulukauden päättymiseen eli 26. lokakuuta 2019 saakka.

Norwegian_verkostostoUSA_2019Norwegian on 11 000 työntekijällä maailman viidenneksi suurin lentoyhtiö. Reittejä yhtiöllä on kaikkiaan jo yli 500 reiluun 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-Idässä, Aasiassa, USA:ssa, Etelä-Amerikassa ja Karibian alueella.

Vuonna 2018 yli 37 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianin lennoilla.