Norwegian avaa reitin Krabille Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta

NOR_787_TONorwegian avaa uuden kaukoreittikohteen Thaimaahan. Lokakuun lopusta lähtien Norwegian aloittaa suorat lennot yhteensä Krabille Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Oslosta. Kaikkiaan tarjolla on kuusi viikkovuoroa, joilla pääsee vaihtoyhteydellä myös Helsinki-Vantaalta.

Norwegian lentää jo entuudestaan suorilla lennoilla Bangkokiin ja uuden kohteen, Krabin, myötä yhtiö tarjoaa talvikaudella yhteensä 15 lähtöä viikossa Thaimaahan.Norwegianilla tulee talvikaudella olemaan yhdeksän suoraa lentoa viikossa Bangkokiin ja kuusi suoraa lentoa viikossa Krabille Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta. Lennoille on hyvät yhteydet myös Helsingistä lähtevillä matkustajilla yhdellä vaihdolla Tukholman, Oslon tai Kööpenhaminan kautta.Norwegianin reittiverkostossa Bangkok on ympärivuotinen kohde, mutta Krabille lennetään  vain talvikaudella. Kohde sijaitsee noin 900 kilometriä Bangkokista etelään ja se on tunnettu kauniista luonnostaan ja puhtaan valkoisista hiekkarannoistaan.

"Thaimaa kiinnostaa pohjoismaalaisia matkustajia erittäin paljon. Siksi on ilahduttavaa, että voimme tarjota jälleen yhden uuden reittikohteen sinne. Krabin lentojen myötä matkustajillamme on entistä suurempi valinnanmahdollisuus. Matkustajamme voivat myös yhdistää suurkaupungin ja rantalomailun siten, että he lentävät esimerkiksi ensin Bangkokiin ja palaavat kotiin Krabilta. Odotamme innolla matkustajia Thaimaan lennoillemme", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.


Talviaikataulukaudella 28. lokakuuta 2018 ­– 31. maaliskuuta 2019, Norwegian lentää Krabille:

Tukholma (ARN) – Krabi (KBV)
Kaksi lentoa viikossa, keskiviikkoisin ja perjantaisin, 31. lokakuuta alkaen.

Kööpenhamina (CPH) – Krabi (KBV)
Kaksi lentoa viikossa, torstaisin ja lauantaisin, 1. marraskuuta alkaen.

Oslo (OSL) – Krabi (KBV)
Kaksi lentoa viikossa, tiistaisin ja sunnuntaisin, 28. lokakuuta alkaen.

Reittilennot Bangkokiin

Tukholma (ARN) – Bangkok (BKK)
Kesäkaudella yksi lento viikossa (sunnuntaisin) ja talvikaudella neljä lentoa viikossa (tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin).

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK)
Kesäkaudella yksi lento viikossa (keskiviikkoisin) ja talvikaudella kolme lentoa viikossa (maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin).

Kööpenhamina (CPH) – Bangkok (BKK)
Kesäkaudella yksi lento viikossa (lauantaisin) ja talvikaudella kaksi lentoa viikossa (torstaisin ja sunnuntaisin).