Norwegian avaa kaukoreittejä Amsterdamista, Milanosta ja Madridista

Norwegian_Dreamliner_1Norwegian avaa neljä uutta transatlanttista reittiä Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä. Kesällä 2018 avattavat reitit ovat Norwegianin verkoston ensimmäiset kaukoreitit Amsterdamista, Milanosta ja Madridista.

 Norwegianin uudet reitit ovat: Amsterdam – New York, Milano – Los Angeles, Madrid – New York ja Madrid – Los Angeles.

"Olemme iloisia, että voimme tarjota matkustajille Atlantin molemmin puolin lisää suoria reittejä Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä. Mannertenvälisten reittien lisääminen myötävaikuttaa matkustushalukkuuteen, edistää paikallisen talouden ja matkailun kasvua sekä uusien työpaikkojen syntymistä. Meillä on suuret odotukset uusia reittejä kohtaan ja toivotamme yhä useammat matkustajat Atlantin molemmin puolin tervetulleiksi lennoille uusiin Dreamliner-koneisiimme", sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Vuoden 2018 toukokuusta lähtien Norwegian liikennöi Amsterdamin ja New Yorkin sekä kesäkuusta lähtien Milanon ja Los Angelesin välistä yhteyttä neljä kertaa viikossa.

Heinäkuussa Norwegian aloittaa lennot Madridin ja New Yorkin välillä kolme kertaa viikossa sekä Madridin ja Los Angelesin välillä neljä kertaa viikossa.

 Uudet reitit tarjoavat lisää yhteyksiä Yhdysvaltoihin myös Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähteville matkustajille Norwegianin olemassa olevin vaihtoyhteyksin.

Norwegian aloitti kaukolentotoiminnan vuonna 2013. Nykyisin Norwegian tarjoaa enemmän reittejä Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä kuin mikään muu eurooppalainen lentoyhtiö.