Patrian moottorikorjaamolle jatkosopimus Tanskan F-16 -hävittäjien moottoreiden ylläpidosta

E-606_210519Patria Belgium Engine Center SRL on solminut Tanskan puolustusministeriön hankinta- ja logistiikkaorganisaation (DALO) kanssa uuden seitsemän vuoden sopimuksen, jolla tuetaan Tanskan kuninkaallisten ilmavoimien (Flyvevåbnet) F16-hävittäjiä niiden jäljellä olevan käyttöiän ajan.

"Olemme ylpeitä voidessamme jatkaa luotettavaa pitkäkestoista kumppanuuttamme Tanskan kuninkaallisten ilmavoimien kanssa. Tämä sopimus on upea ja ainutlaatuinen tilaisuus, koska se tarkoittaa, että yhtiöllämme on kunnia tukea tätä asiakastamme yhtäjaksoisesti huhtikuusta 1982 asti aina siihen saakka, jolloin koneet poistetaan käytöstä. Yli kolmen vuosikymmenen ajan molemmat organisaatiot ovat yhdessä luoneet tukitoimia, joiden lopputuloksena on ollut laaja materiaalinhallintaohjelma, mukaan lukien O&I-tason tuki", sanoo Hugo Vanbockryck, Patria Belgium Engine Centerin toimitusjohtaja.

Patria Belgium Engine Center  on maailman johtava Pratt & Whitneyn F100-moottoreiden huoltoon-, korjaukseen- ja kunnostukseen erikoistunut yhtiö,

"Tämä sopimus on osa strategiaa, jolla ylläpidetään F100-moottoreiden komponentteja Tanskan ilmavoimien F16-hävittäjien jäljellä olevan käyttöiän ajan. Odotamme innolla jatkavamme hyviä suhteita Belgium Engine Centerin kanssa myös tulevina vuosina", toteaa DALO:n edustaja.

Patria Belgium Engine Center sijaitsee Liègen lähistöllä. Yhtiö on toiminut nimillä Engine Division of Fabrique Nationale, FN Moteurs, Techspace Aero, Pratt ja Whitney Belgium Engine Center ja AIM Belgium Engine Center.

Nykyisin yhtiön nimi on Patria Belgium Engine Center SRL. Se tukee 14 eri maan ilmavoimia maailmanlaajuisesti tarjoten yhden pysähdyksen huolto-, korjaus- ja kunnostustoimintaa, komponenttien korjauksia, suunnittelu- ja toimitusketjun palveluja sekä vientisäännöspalveluja loppukäyttäjille.

Lue myös: